Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oridea34

czy mam prawo być zazdrosna o faceta który nie jest mój?

Polecane posty

Gość ciekawska?
Gdyby byl taki wspanialy to by do ciebie nie przychodzil tylko i wylacznie po seks... Musisz w nim byc mocno zakochana skoro tak go bronisz. Sama widzisz, ze to do niczego dobrego nie prowadzi.

Gość ciekawa jestemmmmmm
Jak Ty tłumaczysz fakt, ze spotyka się z toba tylko w celu erotycznym i to od tak długiego czasu. Rozmawiałaś z nim kiedys o tym, ze czujesz się dziwnie ? Nie chciałabym być złym prorokiem ale wg mnie facet szuka nowej partnerki, a Ciebie w tej roli po prostu nie widzi... I pewnie pewnego pieknego dnia dowiesz się ze JUŻ nie możecie sie spotykac bo rzeczona "narzeczona" własnie wprowadziła się do jego domu... Pomyśł jak się bedziesz wtedy czuła.... Porozmawiaj z nim, ale nie naciskać na to zeby się z Tboą wiązał bo się wystraszy iucieknie. Wybadaj go delikatnie, ale stanowczo na tyle zebyś wiedziała co jest grane...

Gość oridea34
ale słuchajcie, on naprawdę nie wydaje się być typem babiarza... jest w środku bardzo hmm miękki ,może aż tak miękki że szuka miłości i czuje że ja to nie to?

Gość ocr447
hehe uważaj bo jeszcze się zdziwisz jak ta dziewczyna niedługo do niego zjedzie na stałe :D 🖐️

Gość ciekawska?
Pamietaj - pozory myla!!!!! ale do ciebie nic nie dociera...facet nie chce z toba zwiazku. Chcesz sie przekonas co do ciebie czuje, to porozmawiaj z nim powaznie. Zwlaszcza, ze to juz tyle czasu juz trwa...ale pewnie z nim ni pogadasz, bo boisz sie uslyszec prawde...

Gość drykk
wszystko wskazuje tylko na układ i że po 2 latach to się raczej nie zmieni: -nie odzywa się chyba że przychodzi weekend -przyjeżdża wieczorem, a odjeżdża zaraz rano -nie przyznaje się do ciebie - nie jest zazdrosny dziewczyno nie rób z siebie dziwki :O 🖐️ -

Gość ciekawska?
No i co? Przyjechal? rozmawialas z nim?

Gość oridea34
nie dzwonił więc ja też nie dzwoniłam/... że niby mam inne plany...

Gość oridea34
na pewno odezwie się w czwartek umówić na piątek lub sobotę..

Gość oridea34
ale czy to możliwe żeby facet sypiał ze mną 2 lata , zwierzał mi się z problemów i kompletnie nic do mnie nie czuł?

Gość Poskramiacz wyspany
oridea34, wcale mi ciebie nie szkoda, bo jesteś głupia jak but i tu nawet nie chodzi o to że zgłupiałaś przez uczucie, ty żyjesz chyba w swoim świecie

Gość Poskramiacz znowu senny
masz prawo myśleć i masz prawo milczeć :classic_cool: idę spać dobranoc państwu

Gość oridea34
aż tak mocngo uczucia nie ma żeby mnie zaślepiło

Gość ja tak to widzę
facet widzi: ładna ale głupia baba (oridea34) u której kiepsko z myśleniem, chociaż ciągle coś analizuje. a niech ma zajęcie, ja mam darmowe dmuchanko.

Gość ja tak to widzę
albo to jakaś żenująca prowokacja. no ale baby są mistrzowsko głupie więc nie zdziwiłabym się jeśli to wszystko to prawda

Gość ja tak to widzę
aż tak mocngo uczucia nie ma żeby mnie zaślepiło boże mój to pozostaje nawiność i głupota wrodzona! :classic_cool: rany jeśli jesteś ładna to facet ma życie jak w madrycie :classic_cool: chociaż jest jakaś nadzieja... może jednak uczucie w końcu niby po jasną cholerę zakładasz temat jeśli ci pasuje ten wolny związek. :classic_cool: :D

Gość oridea34
i aż tak ładna nie jestem, ale nadrabiam figurą i pewnością siebie :P

ta ruchaczem nigdy nei bylk to sie nim wlasnie stal! jak masz byc zazdrosna to dla wlasnego zdrowia psychicznego lepiej to skoncz!

Gość hyhym
hmm.mialam podobna sytuacje..tez mowil tak samo ,ze nie gotowy na zwiazek ,ze na razie tak mu dobrez i nie chce robic komus nadzieji, spotykal sie ze mna w piatki :( a moze w weekendy z inna mozna spyatc skad jestes? z centralnej polski moze?

Gość basia.be
Mam za sobą historię IDENTYCZNA!!! No kropka w kropkę!!1 Tyle, że po 1,5roku nagle przestał sie odzywac. Po miesiącu dowiedziałam się, że ożenił się właśnie z inną. Cóż, głupia byłam...

Gość oridea34
hyhym tak z centralnej, male miasteczko

Gość oridea34
basia.be , wiec po kiego sie z toba spotykal? nigdy nie zrozumiem facetow...

Oridea zakończ to. Najpierw odmów jednego spotkania bo coś tam. Później nie odpisuj na smsy, nie odbieraj telefonów. Jak w końcu się dodzwoni to powiedz, że byłaś zajęta. Zobaczysz czy zrobi się zazdrosny czy nie. I naprawdę nie spotykaj się z nim już więcej w takim układzie. To nie jest dobre dla twojego zdrowia psychicznego. Nie kochasz siebie, żeby sobie takie coś robić?

Gość oridea34
wiem ze taki uklad nie jest dobry, ale czy nie lepsze cos takiego niz w ogole nic? a w tej miescinie naprawde trudno znalezc kogos odpowiedniego i to jeszcze w moim wieku to juz wszyscy po slubach...

Gość gwoli wyjasnienia...
podejrzewam, ze on w podobnych ukadach jak jest z toba, jest tez z innymi panienkami, jesli ci to odpowiada to ok, bo jemu to sie ewidentnie tak podoba. sex za darmo i bez zoobowiazan ( i to na pewno z kilkoma dupkaami rownolegle)

Gość oridea34
na pewno nie ma innych dupek, ma bogatych rodziców którzy nie wiem co by mu zrobili gdyby ludzie zaczęli mówić ze się szmaci...j4est tylko tamta o której pisałam wcześniej...

co innego gdy jesteś w takim układzie i jesteś tylko Ty, ale gdy on jest też z innymi to nie jest fajnie. O tamtej dziewczynie sam Ci powiedział?

Gość oridea34
nie coś ty

Gość oridea34
wiem od jednego jego kumpla, był u niego akurat jak była tamta i mówił że on był w nią wpatrzony , że zachowywali się jak para zakochanych...