Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuio25

Czy Wasi faceci też są powolni i trochę nieporadni?

Polecane posty

Gość qwertyuio25

Czy czasem też narzekacie na swojego faceta, że zamiast coś zrobić to mówi "zaraz" lub po prostu czasem bywa nieporadny jak dziecko? ;)

Gość lekka zenada
problem kurwa roku

kobiety uwielbiają utrudniac sobie życie ;) stąd takie a nie inne dylematy :D

Gość marlenkaaaaaaaokoko
mój jak np mówi, ze wychodzi zaraz z domu to jest min 20 min on szykuje sie dluzej ode mnie! mimo, ze nie jest zadnym narcyzem ani playboyem ! to mnie do białej gorączki czasem doprowadza, eh:O

laleczko voodoo autorka nie liczyła na takie odpowiedzi jak twoja ;)

Gość hehehehehehehe
Mój też całymi dniami musi coś robić. Ale to coś niekoniecznie się pokrywa z tym, co ja bym chciała żeby zrobił :D Cały dzień grzebie się np. w komputerze, albo w warsztacie coś sobie dłubie, a jak go proszę o coś co mi obiecał zrobić, to zawsze jest "zaraz" :D O wychodzeniu z domu nie wspomnę, mój mąż zaczyna się szykować najczęściej wtedy, kiedy powinniśmy wychodzić i taksówka już czeka pod domem. A on wtedy zaczyna się np. kąpać.

Gość eth0 z forum onetu
A teraz czegoś Was nauczę. Podnosicie jeden półdupek, troszeczkę się odchylacie. Gdy poczujecie, że pierd się zbliża to powoli go wypuszczajcie. Wtedy tylko usłyszycie takie syknięcie. Najlepiej aby pierd był ciepły (czyli czujecie jakby troszkę piekło) bo wtedy jest fantastyczny zapach zgniłych jajek. Lubie to i Wam polecam. http://biznes.onet.pl/forum.html?discId=10274885&threadId=78889742&AppID=324#forum:MSwzMjQsOCw3ODg4OTc0MiwyMDIxMTgyMDMsMTAyNzQ4ODUsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==

Gość hehehehehehehe
I w swojej dupie też lubi grzebać się w nieskończoność :D