Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala11

moj facet mowi mi o innych..

Polecane posty

Gość biala11

moj facet od czasu do czas gada mi o jakis innych dziewczynach.. denerwuje mnie to.. raz cos tam mowi ze szef go gdzies wyslal z pracy do jakis studentek, bo musial cos naprawic, a ja wtedy sie wkurzam a on tym bardziej mnie podburza.. albo osttanio mowi do mnie " to Ty mi napisalas na szybie na samochodzie napis "love" ? a dobrze wie ze takich rzeczy bym nie robila.. tym razem staralm sie zachowac zimna krew i przyjelam to zupelnie obojętnie, a on za jakis czas znow " to ciekawie kto mi to napisal?" nie wiem po co to robi? chce wzbudzic zazdrośc? a jesli tak to po co?

Gość biala11
dobrze wie ze jestem zazdrosna bo zawsze strasznie sie wkurzam jak mi tak mowi...

Faceci zachowujący się w ten sposób uwierz są bardzo niedowartościowani. Jest takie przysłowie, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje ;) tutaj sprawdza się idealnie... może nie tyle szuka zazdrości co dowartościowania. Na twoim miejscu poszłabym jednak w zupełnie inną stronę i przejęła jego taktykę :) zobaczyłby jak to jest to może by coś zrozumiał

Gość biala11
no jak ja juz wspomne cos o innym facecie to on wielce obrazony albo odbija pileczke i tym bardziej mowi o innych dziewczynach...

He he he :) jak moj mi tak mowi to potem obydwoje sie z tego smiejemy.. jak bd Ci tak mowic to powiedz mu : no kochanie jestes najprzystojniejszym i najcudowniejszym facetem dlatego tak dziewczyny reaguja.. ja mam to szczescie,ze mam Ciebie i Cie juz nikogo nie oddam.. a potem slodki buziak :) zobaczysz jak mu serduszko zmieknie ;) oczywiscie nie rob tego za czesto bo oni jednak sa zachlanni hihi ;)

Gość maliboo.
ile on ma lat?

A i jeszcze jedno.. tu dziewczyny pisza zeby odbic pileczke.. ale po co ? zeby sie poklocic i na zlosc sobie robic ? nie ma sensu. Jak sie kochacie to zrob tak jak ci napisalam.. a jak nie zadziala to wyprobuj taktyke dziewczyn :) Ewentualnie mozesz mu powiedziec tez : kochanie ale po co mi mowisz takie rzeczy ? nie musisz .. ja sie ciesze, ze masz takie powodzenie u dziewczyn bo wiem, ze one Cie nie moga miec a ja mam :D cos w tym stylu.. tak zebys go zgasila troszku wtedy nie bedzie sie tak tym odnosil bo bd widzial jak reagujesz na to pozytywnie .. dziwne ale skuteczne.

biała11 poświęć więcej czasu swojemu facetowi bo widac na pierwszy rzut oka że chłopak nie dopieszczony :D

Gość maliboo.
laleczka voodoo masz cierpliwosc do tego swojego faceta, ja na takie zachowanie mam alergie... tez jestem przekonana, ze to wynika z niedowartoscowania Problem jest inny, jezli facet tak laknie tej adoracji dla wlaneo ego i pozniej jeszcze odczuwa potrzebe, zeby sie chwalic przed dziewczyna, to co jezeli jakas dziewczyna bedzie go dlugo adorowac i okazywac swoje zainteresowanie? czy tacy faceci nie sa slabsi i bardziej podatni na kobiece 'wdzieczenie sie'?

Gość biala11
mysle ze poświęcam mu wystarcząjąco duzo czasu, to raczej on ma czasem malo czasu na spotkania.. tylko moze az tak bardzo mu nie okazuje uczuc, bo nie jestem poprostu wylewna w tych sprawach.. wole jak chlopak przejmuje incjatywe..

tylko moze az tak bardzo mu nie okazuje uczuc, bo nie jestem poprostu wylewna w tych sprawach" wiec nie jestes idealna twój facet także i zaakceptuj to po prostu :)

Maliboo wiesz on znow czesto tego tak nie robi bo w jego pracy sa sami faceci ale jak idziemy np. przez miasto i jakas dziewczyna sie na niego popatrzy to on zawsze zrobi ta minke " :D " heh, a ja sie z tego smieje i on potem tez.. jeszcze zapyta : co sie dzieje ? z czego sie smiejesz " chociaz dobrze wie o co chodzi.. potem w domu powie, ' widzisz jak do mnie lgna ' to mu odpowiadam tak jak pisalam powyzej .. i to rozwiazanie jest najskuteczniejsze :D niz sie obrazac i foszyc jak maruda :PP Odnosnie adorowania. Mysle,ze jezeli dziewczyna bedzie mu od czasu do czasu sama z siebie prawic komplementy to moze zaprzestanie.. watpie,zeby taki facet byl slaby.. po prostu potrzebuje troszke wiecej uwagi :))) moze autorka nie mowi mu takich rzeczy i dlatego stara sie jej to jakos pokazac..hm ?

Gość biala11
hmm no mam nadzieje ze nie sa bardziej podatni na wdzięczenie się innych dziewczyn,,. raz jak jechalismy na zakupy , po drodze zatrzymalismy sie , on poszedl do sklepu, a ja czekalam w aucie.. i jak wyszedl to patrze w okno sklepu a tam dwie dziewczyny-ekspedientki stoją w szybie i sie patrza na niego, a jak mnie zobaczyly w tym aucie to momentalnie sie speszyly i schowaly... powiedzialam mu o tym, a on sie zaczal smiac ,no i powiedzial mi ze jak jezdzi do pracy to czesto robi tu zakupy.. znow staralm sie zachowac obojętność..chcoiaz troche mnie to zastanowilo.i powiedzialam z lekkim smiechem " pewnie je tam podrywasz?" a on sie zasmial i cos tam powiedzial " ze jego kumpel z jedna z nich kreci" a to nie jest tak ze nie okazuje mu uczuc, tylko poprostu nie okazuje mu ich do przesady..

tak masz racje..ty naprawde nic zlego nie robisz a faceci sa jak dzieci hihi" nie ma to jak kobieta kobiecie poradzi :D Pamietaj SAMIEC TWóJ WRóG !!!

Gość biala11
no bo zdziwilo mnie to ze tak wygladały za nim z tego okna,, ale powiedzialam to tak bardziej w sensie zartu , nie ze z nerwami ze on je podrywa itp.

no bo zdziwilo mnie to ze tak wygladały za nim z tego okna,,' czyli gadki twojego faceta na marne nie idą ? ;) powiedz ...lubisz to ? ;)

nabierz dystansu albo zacznij kopac bunkier bo za pare lat Ci sie przyda aby schowac kochanego misia przed swiatem drapieznych pań sprzedawczyn

regres a ty wez nie wypowiadaj sie jak masz zamiar jechac po kazdej..ciekawe czy ty wogole jestes madra w rzeczywistosci jak na forum ehh...pustak z ciebie:):)

Gość biala11
Regres co mam niby lubic? jak cos ci nie odpowiada to poprostu nie wypowiadaj sie tylko milcz ;]

regres a ty wez nie wypowiadaj sie jak masz zamiar jechac po kazdej..ciekawe czy ty wogole jestes madra w rzeczywistosci jak na forum ehh...pustak z ciebie: przybliż dlaczego? co cie tak bodło? o czym chcesz podyskutować? zapraszam do dyskusji ...

Regres co mam niby lubic?' jak to co ? Sprawdzać to co mówi twój facet :) Czy to prawda czy kłamstwo

biala moze pogadmy na gg? bo pustak nie da pogadac na spokojnie" WIEDZIAłEM :D nie pogadacie ,ale sie na wzajem wyżalicie później sie rozejdziecie do swoich misiów i będzie jak dawniej aż do moementu następnego rzutu okiem na waszego faceta przez zgrabną i piękna blondi ;) ech dziewczyny gdzie wy macie mózgi?