Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie jestem zrzędliwy

Zrzędliwa żona

Polecane posty

Moja żona ma dopiero 32lata, a jest już strasznie zrzędliwa. Przeszkadza jej wszystko. Jest na mnie zła nawet o to, że jestem na zwolnieniu i w tej chwili siedzę z laptopem. Marudzi, że daję jej mało pieniędzy(żona nie pracuje) gdera też naszemu 7-letniemu synowi, że źle się uczy(a uczy się dobrze). Uważa, że wszystko robi sama w domu(pomagam jej). Wczoraj przefarbowała sobie włosy i jej nie wyszły, co potęguje jej złość, a obrywa się mi i synowi jej złośliwymi uwagami. Proszę, szybko odpisujcie, bo teraz wyszła do sklepu. Muszę wyłączyć internet zanim przyjdzie. Mam nadzieję, że zdążycie mi odpisać.

Gość sfdsdfads
miej jaja i ustaw babe do pionu a nie badz sierota. o ile jest tak jak piszesz. jestem kobieta ale bez przesady, ty masz jaja? czy juz calkiem ci urwała?? zrób cos a nie biadolisz jak sierota.

To co mam zrobić? Nie, nie urwała mi :P

Gość jhffhjf
Wiesz co ? Nie czekaj az wroci zonka tylko odlacz juz teraz internet bo nie moge czytac Twojego pierdolenia cioto

To nie czytaj. Dlaczego większość ludzi myśli, że powinna ode mnie oberwać? Przemoc nie jest jedynym sposobem, prawda?

Gość wcześniejsza menopauza
???????

Gość anette11111
może ma depresję. Czasami taką nieuzasadnioną złością też ona się obiawia. Może czuje się niespełniona zawodowo albo coś. Porozmawiaj z nią albo postaraj się przynajmniej żeby udało się pogadać tak na spokojnie jak jej przejdzie.

Gość niebieska gruszka
kup jej cos, to zmieknie, jakis kwiatek

Gość sfdsdfads
A CZY JA MOWIE O PRZEMOCY????? chyba cie powaliło. mozim zdaniem musicie pogadac i to nie na zasadzie papaliny ale konkretnie. powiedz jej ze ją kochasz i dazysz ja szacunkiem ale nie wiesz co bedzie dalej jelsi nie zmieni swojego zachownaia w sytosunku do ciebie i syna, powiedz ze nie podoba ci sie to i to.. i jej zachowanie w tych i tych momenatch. rozomowa ma byc na serio, siadzcie do niej a nie w przelocie miedzy zmywaniem naczyc a gotowaniem ziemniaków. wszytsko na serio. mozecie pryz winku. wowiedz co i jak. moze dowiesz sie co powoduje ze jest taka marudna??

Gość likjrdbrrrrrrr
marudzisz,marz jak w raju,mozesz miec tylko gorzej!!!!!a jak zaczniesz kogos bic to uwazaj,na siebie bo to karalne i cie złapia,i syna stracisz,moze to,ze syn ma 3 to dla ciebie dobrze a ona by chciała 4

Gość SEE77HH
POPIERAM,KUP JEJ KWIATKA,POWIEDZ KOMPLEMENT,ŻE JEST ŚLICZNA I WYJĄTKOWA,WYSKOCZCIE GDZIEŚ NA PIWKO

Gość fgdvdfhfh
jezu tu nie chodzi o to zebys ja bil tylko zebys jej skutecznie wytlumaczyl ze to ty zarabiasz i ja utrzymujesz a jak jej nie pasuje to niech sama spada do pracy i zatrudni opiekunke albo jak jest taka madra to ty zajmiesz sie dzieckiem a oina niech was utrzymuje. a jak jej nie pasi to powiedz ze sie wyprowadzasz bo masz tez prawo do odpoczynku

Gość gwkghkd
nie oberwac! nie bij jej tylko sie POSTAW TY jestes facetem w tym zwiazku a baby jak baby zawsze takie same warto sie tez zastanowic czego zonka sie tak boi moze jest nieszczesliwa e miewa non stop humorki. pamietaj nie bij a kochaj :)

Gość sfdsdfads
do fgdvdfhfh jezu tu nie chodzi o to zebys ja bil tylko zebys jej skutecznie wytlumaczyl ze to ty zarabiasz i ja utrzymujesz a jak jej nie pasuje to niech sama spada do pracy i zatrudni opiekunke albo jak jest taka madra to ty zajmiesz sie dzieckiem CHYBA CIĘ POPIERODOLIŁO?????????????????? hehe dzieciak niedorosły

Dziękuję za odpowiedzi. Pomyślę o jakimś prezencie dla żony, tak bez okazji :)

Gość fgdvdfhfh
sory ale saMA jestem kobieta zajmuje sie domem i dzieckiem a moj maz utrzymuje nasz dom i cala reszte. i co, uwazacie ze to jest normalne jak zona na niego wrzeszczy ze wejdzie na internet? ma tylko zapierdalac od rana do nocy czy zdriow czy chory? przeciez pisze ze jest fair, pomaga jej i w ogole ale za przeproszeniem nie tylko kobiety potzebuja kwiuatkow i milego traktowania, faceci tez musza byc docenieni. nic dziwnego ze wszystkie jestescie rozwodkami, egoistki..;/

Gość SEE77HH
MOŻE KUP JEJ COŚ ŁADNEGO NA ŚWIĘTA? ZAPYTAJ CO BY CHCIAŁA DOSTAĆ,ŻEBY TO BYŁ TRAFIONY PREZENT,MOŻE BIŻUTERIA,ALBO BLUZKA ŁADNA?

niektóre baby tak mają to forma genetycznego wypaczenia umysłowego powiązana ze skrajnie egoistyczną osobowością moja też tak miała... psychiatra nie pomoze:(

Gość zazdroszczejej-jeeej
ona jest rozpuszczona,nie pracuje, chłopiec ma juz 7 lat a nie niecały roczek :) więc...moze wydaje twoja kase w necie? co ona robi całymi dniami? zakupy cały dzien ? :D moze chce milionera

Gość bo nie ma siły aby to zmienić
frajerze przestań narzekać, tylko jak ci ktoś juz napisał ustaw zonę. To ty kurde zarabiasz, utrzymujesz ją, a ona ci jeszcze rozkazuje i się czepia? Tu jest cos nie tak Nie cierpię takich nie pracujacych obiboków. Wychowanie dziecka i prowadzenie domu - co to za praca? WIekszość kobiet i pracuje na etacie i prowadzi dom i jakoś żyję

Gość anette11111
f..costam- taaak ty wogóle nie jesteś egoistką. Może jego żona potrzebuje trochę zrozumienia a nie umie np wyrazić wprost tego. Nie każdy kuźwa jest tak idealny jak ty. Ja to rozumiem. Moja Mama przez jakiś czas też kiedyś taka była. Rozdrażniona, znerwicowana. Okazało się że ma depresję i sama sobie z nią nie umiała poradzić. Wystarczyła mała pomoc ze str. mojego Taty i znowu jest pełną życia szczęśliwą kobietom.

tak se dziś śpiewałem podczas mojego pierwszego w życiu golenia, gdyż właśnie dziś, pełen entuzjazmu znalazłem na swojej brodzie pierwszego włosa! Miał on ok. 2mm długości i był blady- ale był! Zaskoczony i szczęśliwy pobiegłem do osiedlowego sklepiku, gdzie poprosiłem panią Stefanię o zestaw prawdziwego mężczyzny- maszynkę Żilet i piankę do golenia ARO. Przyszedłszy do domu zapragnąłem natychmiast użyć zakupionego sprzętu, po czym zajrzywszy w zwierciadło łazienkowe zwane lustrem dostrzegłem iż WŁOSA NIE MA!!! Okazało sie że był to tylko włosek łonowy mojego chomika-albinosa, któremu wczoraj późnym wieczorem obciągnąłem kutaska. rozczarowany oddałem maszynkę i piankę 12-letniemu bratu- może on ogoli sobie nią swoje łoniaki, których ja mimo dojrzałego wieku 22 lat nie doczekałem...

to ze mam zolte papiery i okragly dowod osobisty nie kwestionuje chyba mojej madrosci ps.mam 32 lata i potężną grzybicę

Gość szczerzepyta
frajerze przestań narzekać, tylko jak ci ktoś juz napisał ustaw zonę. To ty kurde zarabiasz, utrzymujesz ją, a ona ci jeszcze rozkazuje i się czepia? Tu jest cos nie tak Nie cierpię takich nie pracujacych obiboków. Wychowanie dziecka i prowadzenie domu - co to za praca? WIekszość kobiet i pracuje na etacie i prowadzi dom i jakoś żyję otoz to!!!! co ona robi całymi dniami!??????????????????????

Gość szczerzepyta
moze niech ona spisze co do godziny co robiła,to ciekawe,okaze sie siedziął na d...i malowała /wklepywała/buszowała /gadała/ masturbowała sie

Gość rybyrybypsy
rozpuscil babe jak dziadowski bicz

Gość gość
bzyknij ją i przejdzie ;)

mysle ze ona ma problemy z samoocena stad ta zlosc pod adresem ludzi obok;//// jesli nic z tym nie robi - to pewnie wypiera wlasny problem lub go nie rozumie, zadne byzkniecie i temu podobne srodki dorazne tutaj nie pomoga, przykro mi;/

Gość Teściowa1
Coś mi tu nie pasuje.Nie pracuje i zrzędzi?! Ogranicz ją z kasą, zapędz do pracy i zaraz przejdą jej złosliwiości.Aż dziw bierze że jeszcze takie chłopy "siroty" jak ty uchowały się na tym padole.Dla mnie jesteś facet bez jaj i to tyle.Żal mi ciebie że nie potrafisz walnąć pięścią w stół i powiedzieć własne zdanie. Jeszcze troche i przeczytamy że żona cię leje regularnie.:D :D:D W tej sytuacji wcale by mnie to nie zdiwiło.Może wreszcie byś doznał przebłysku?