Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smakoszka

Prosze o pomoc!!:(

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam faceta. Zakochał się strasznie we mnie, widać ze mu na mnie zależało. Niestety ja strasznie go olewałam, spotykaliśmy się tylko wtedy kiedy ja mialam czas, chyba z 5 razy kończyłam ta znajomość, w koncu zaproponowałam mu bajtowa znajomość. Jak to polak madry po szkodzie zrozumiałam dopiero teraz swój blad i powiem ze zaczelam cos do niego czuc. Rozmawialam z nim ostatnio szczerze i stwierdzil ze na razie możemy zostac kumplami:( ze niestety z uczuciami nie jest jak z zabawka ze kupi się klej poskleja i będzie ok..nadal się spotykamy i jest super tylko ze bez całusków przytulania itd a jednak nadal trwa. Ja jestem kobieta po przejsciach bylam z poprzednim facetem 6 lat i zostawil mnie dlatego tak teraz traktuje ludzizaczelo mi zależeć bardzo i chciałabym to naprawic ale kompletnie nie wiem jakmyslicie ze jest jeszcze jakas szansa???:(żeby to uratowac??:(sam fakt ze nadal chce się spotykac to może jednak troszke jeszcze zalezy mu na mnie tylko się nacial i dlatego zrobil się taki zdystansowanyporadzcie co mam robic

Gość sztywna
spierdalaj