Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowana zyciemm

Mam niską samoocnę:( To rujnuje mi życie....

Polecane posty

Gość zmarnowana zyciemm

Mówią,że jestem bardzo ładną dziewczyną....ale ja tak nie uwazam.Jestem niesmiala,zakompleksiona,brak mi wiary w siebie,boje sie zmian w zyciu.Mam wrazenie ze jestem glupia,ze nic mi sie nie uda w zyciu...ciagle chodze zdołowana...nie umiem cieszyc sie zyciem:( Nie wiem jak mam dalej zyc?:(

Gość zmarnowana zyciemm
Kiedy pulsar XCB-3726/S rozpocznie kolejne omiatanie przestrzeni kosmicznej wysokoenergetyczną wiązką promieniowania gamma, maluję swoje ciało zieloną farbą akrylową, do pośladków doklejam tekturowy ogon a twarz odpowiednio wydłużam, ściskając w imadle - a następnie wypełzam na ulicę udając zbiegłego z mediolańskiego ZOO krokodyla nilowego.

Gość zmarnowana zyciemm
24 mam skonczone studia,prace...moze nie do konca mnie ona satysfakcjonuje ale jest....

Gość zmarnowana zyciemm
No dobrego ruchanka tez mi brak...

Gość zmarnowana zyciemm
to wyzej to podszyw.. owszem brak ale nie o to chodzi....rozstalam sie 3tyg z kims i wcale nie zaluje:) chcialabym byc szczesliwa sama z soba....a nie uzalezniac szczescia od tego czy mam faceta czy nie......chcialabym zmienic prace,robic cos ambitniejszego,przeprowadzic sie do wiekszego miasta(gdzie pracuje) i np.zacząć spiewac:)uwielbiam to..ale tylko w domu...chcialabym spiewac chociaz na imprezach z jakims zaspolem,cokolwiek po prostu aby spiewac-to mnie uszczesliwia:)ale brak mi odwagi zeby gdzies sie zglosic,spelnic to marzenie bo zaraz mysle,ze pewnie mam kiepski glos,ze nikt mnie nie zechce,ze to nie dla mnie i bla bla tak ze wszystkim:(

Gość zmarnowana zyciemm
wierze ze jeszcze spotkam odpowiedniego faceta,poki co chcialabym byc szczesliwa sama z sobą:) jestem z wlkp.

Gość zmarnowana zyciemm
Poznan marzenia mam ale brak odwagi do ich realizacji...a faceta to ja nie szukam....nic na sile:)