Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaytrft5654

Jaki blender do robienia zupek ?

Polecane posty

Gość jaaaytrft5654

Jaki polecacie blender ? Taki : http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4219914/Trail/searchtext%3EBLENDER.htm czy taki : http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4229090/Trail/searchtext%3EBLENDER.htm mam ten drugi ale to jest na zupki w wiekszych ilosciach ... czy ten pierwzy nadaje sie to miksowania jedzenia dla 6 miesiecznego dziecka ? poradzcie cos :)

ja mam blender z bardzo wysokim kubkiem-takim litrowym i robilam w nim wszystko i zupki i mieso , najprostszy model, nie pamietam tylko jaka firma, wiem ze duzo nie kosztowal

Gość jaaaytrft5654
taki jak ten pierwszy w linku ?

Gość MI_zielone
jest zbyteczny, zupki mozna przecierac przez ditko a 7 miesiecznemu dzieku powinno sie juz rozgniatac widelcem, zeby mialo malutkie kawalki

Gość MI_zielone
sitko*

Gość jaaaytrft5654
zupek sie nie gryzie :|

Gość MI_zielone
to sie zdziwisz :) twoje dziecko o tym nie wie

Gość jaaaytrft5654
hmm no fajny ten parowar :) ale wolałabym te z linkow :)

sorki ten 2 nie ma naczynka i miarki:) ale to jest poz tym to samo. Więc jeśli nie różni się ceną to kup ten z dodatkami .

Gość jaaaytrft5654
hmm ok :) cena sie troche rozni niecale 10 funtow ale to nie majatek :p dzieki za odp :)

Gość Ekspert Philips Avent
jaaaytrft5654, ze swojej strony polecam zakup parowaru i blendera w jednym marki Philips Avent. Jest to urządzenie wyposażone w obracany dzbanek, który przygotowuje pokarm na parze i miksuje go. Można przygotować w nim różne typy pożywienia: mięsa, ryby, warzywa i owoce. W pierwszej kolejności będziesz mogła ugotować produkty na parze, a następnie (przekręcając dzbanek) będziesz mogła je zmiksować do konsystencji zupki, kremu, musu, sosu czy shakea w zależności od składników, których użyjesz. Mimo, że parowar i blender jest niewielkich rozmiarów (można go łatwo przechowywać) można w nim jednocześnie przygotować nawet 4 porcje jedzenia. Co o tym myślisz? Jeśli macie pytania, zachęcam do dyskusji. Zapraszam również do kontaktu bezpośredniego: ekspert@philips.com --- Ekspert Philips Avent, udziela porad i odpowiada na pytania internautów związane z produktami Philips Avent a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.