Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barthhezz

..bo nie jestem podobny do Leonarda

Polecane posty

Gość barthhezz

Sliczna, madra, wesola, kochana. Spotykalismy sie pol roku. Cale POL ROKU zabiegania o nia, milych spotkan.. A wszystko po to, by w dniu kiedy wyznalem jej milosc zostac odrzuconym dlatego ze, jak ona to ujela "lubi mezczyzn takich jak Leonardo Di Caprio a ja nie ejstem ani troche podobny do niego". Idzie sie zalamac. ps- to nie prowokacja, to historia prawdziwa

Od czego jest chirurgia plastyczna? Płacisz i jesteś jak Leonardo.

Gość barthhezz
Jestem calkowicie innego typu urody, ale po cholere sie spotykala dawala nadzieje, skoro od razu widziala, ze nie jestem podobny

Autorze - ja nie wiem czemu ona Cię zwodziła choć na pierwszy rzut oka widać było, że nie jesteś jak Leonardo. Może to zła kobieta jest?

ale wracajac do watku Autorze po coz zaprzatac sobie mysli jakas kinomanką, moze jakiejs sluchaczki radiowej poszukaj? :)

Gość barthhezz
Widzialem u niej w pokoju jakis plakat Leonarda ale nie zwrocilem na to uwagi. To taka pzrestroga dla was, jesli znajdziecie fajna osobe, z ktora sie spotykacie, jednak warto sie spytac czy ktos slawny sie nie podoba tej osobie a jelsi zacznie opowiadac o kims z wielka pasja "ojej jaki to on cudowny" to jest alarm

Tylko się upewnij czy nie będziesz musiał śpiewać jak Sinatra. :)

Gość plotek
DENERWUJE CIĘ SĄSIADKA LUB KTOŚ INNY? OPISZ JĄ ANONIMOWO NA www.miejscowe-plotki.pl SATYSFAKCJA GWARANTOWANA

Chociaż gdybyś się musiał przerabiać na Cugowskiego, to ja bym chyba już przystała na Leonarda.

Ale gdyby wyglądał do tego, jak Buble to ja nie miałabym nic przeciwko.

o Buble to mi przypomina mlodego Newmana :) mmm jak najbardziej sie nadaje

Gość bbbbbbrrr
POJEBANA

Albo to głupie prowo, albo jeden z zabawniejszych sposobów, żeby pozbyć się niechcianego faceta XD

Gość nie wiem porazka
"Sliczna, MĄDRA (??), wesola kochana...A wszystko po to, by w dniu kiedy wyznalem jej milosc zostac odrzuconym dlatego ze, jak ona to ujela "lubi mezczyzn takich jak Leonardo Di Caprio a ja nie ejstem ani troche podobny do niego"." Ha ha ha