Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady in red 28

pamietacie jeszcze polski zespol hip hopowy jeden osiem L?

Polecane posty

Gość lady in red 28

bo mi sie zebralo na wspominki, wlasnie odsluchalam sobie pare ich kawalkow i totalnie wymiekam sluchajac i patrzac na lukasza... jestem cala dla jego - tu i teraz ;) i tu pytanko: czy ktos moze wie, ile lukasz ma lat? :D

sprawdź na wikipedi ile ma lat :) ja to ich chyba tylko kojarze z 'ile dałbym by zapomnieć cie' . w sumie to nawet nie wiem jak sie to nazywa :P

Gość lady in red 28
dzieki za reakcje, no wlasnie kicha, na wiki nie ma nawet osobnego artykulu na jego temat. na stronie zespolu tez nic nie ma. jedyna data, jaka sie pojawia, to 1998 jako rok zalozenia zespolu. a ja tu siedze i umieram z ciekawosci :)

Gość lady in red 28
a zeby dodac smaczku calej sprawie, to nigdy nie bylam fanka hh :D rock, metal, ... i tu taki klops. ;) a trzeba przyznac, ze teksty maja sensowne i poruszaja w czlowieku czula strune.

no mieli kiedyś taki przebój ;) a jeśli chcesz się czegoś na ich temat dowiedzieć, to po prostu wpisz nazwę zespołu w google, i pewnie znajdziesz jakieś strony fanowskie itp ;P

Gość bbbbbbrrr
oni są chyba z Płocka :)

Gość lady in red 28
wyraznie mnie nie doceniacie :P kafe nie jest moim pierwotnym zrodlem informacji, zanim napisalam posta, szukalam w necie czegokolwiek. i niiiiic... niech to przegnila ges kopnie!

wejdź na ich oficjalną strone , znajdź numer do menadżera i zadzwoń z pytaniem ile Łukasz ma lat :classic_cool: .

Gość lady in red 28
bbbbrrrr, tak, z plocka. tyle udalo mi sie ustalic :D ale lukasz to nadal enigma. az mnie to szokuje, ze w dobie internetu, gdzie 90% populacji ma konta na roznych portalach spolecznosciowych, tego jednego znalezc nie sposob... a ciekawi mnie, co sie z nim dzieje, czym sie w zyciu zajmuje, jaki jest jego stan cywilny (hehe, choc ja mezatka...), wszystko bym chciala wiedziec :) :) :) rzata, dlaczego "niestety"? :P

Gość nie zanudzajcie
ale wiocha. macie bardzo zły gust muzyczny :P

Gość lady in red 28
breja, wstydze sie :P ale chyba napisze maila zanim splone z ciekawosci :P

jak się wstydzisz ? to przecież tylko telefon , a za to najpewniejsze źródło informacji :P .

o tak do dziś co jakiś czas słucham jeden osiem l chłopaki są z płocka , a łukasz jest zajęty, niestety :) i niestety juz zespół się rozpadł, a szkoda, tworzyli dobre nuty

Gość lady in red 28
nie dziwie sie, ze zajety. takie ciachoooooooooooo... kala, wiesz moze cos jeszcze ciekawego? breja, niesmiala jestem ;) no i co to w ogole za sytuacja? zamiast "czy przyjedziecie do mojego miasta koncertowac?" to "proszem panaaaa, a ile lat ma lukaaaasz?" ;) nie wiem, czy predzej bym padla ze smiechu czy z zazenowania :D

Gość jhjhfhjfhf
Nie zjebaj sie zaraz w majty z podniecenia , zadzwon do lukaszka i sie spytaj czy by cie tak porzadnie nie zerznal

ale jak napiszesz malia to mogą pomyśleć że jakaś świruska jesteś i Ci nie odpowiedzą a tak jak dostaną pytanie na twarz to będą musieli :P .

Gość lady in red 28
do wulgarnej pomaranczy powyzej - od takich rzeczy mam meza :) zreszta podobnego do lukasza :) pewnie dlatego tak mi sie chlopak podoba. breja, zartujesz? :P mysle, ze predzej pomysla, ze to jakas nabuzowana malolata :) btw, genialna stopka.

przecież jakby nie było pracują w szołbiznesie więc powinni być przyzwyczajeni do dziwnych sytuacji :P . dzięki dzięki 🖐️

Gość lady in red 28
W sumie niewiele sie pomyla , jestem nabuzowana straznie jak pomysle o Lukaszu jestem cala mokrusienka , az kipie , tyle ze nie jestem malolata

Gość lady in red 28
hehe, wykorzystam swoje tajne konto do obciachow :D i dam znac, co odpisali :D trzymaj kciuki, breja. bo to w polowie twoja inicjatywa. ;)

Gość lady in red 28
o loool, moj pierwszy podszyw w zyciu. ile sie upic z uciechy. :D

Gość lady in red 28
Jakby Ci strzelil taka patelnie jak mi , tez by Ci sie spodobal , a jak myslisz czemu mi sie tak podoba ?

Gość lady in red 28
mnie tam sie podoba :D ma w sobie cos intrygujacego, plus glos, ktory na pewno swietnie brzmi w wersji szept do uszka ;), ... a przede wszystkim wrazenie, ze on wie, o czym mowi - mnie to akurat urzeka. chociaz rozumiem, ze nie kazdego musi ;) a mail niestety wrocil (jakis blad systemu czy ki diabel...), wiec sie nie dowiem, bo telefonowac nie bede. breja, dzieki za wsparcie :)