Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna z Australia

W sobote przylatuje do Polski pierwszy raz w moim zyciu

Polecane posty

Gość Anna z Australia

moi rodzice wyjechali do Australia 30 lat temu, ja nigdy nie byla w Polsce, ale my rozmawiamy w domu w jezyk Polski i ja w Sobote przylatuje do Polski do rodziny na Boze Narodzenie, rodzice mi mowili ze w Polsce jest bardzo biednie i ze w sklepach nie ma towaru i nie ma co jesc, ja nie chce wiec byc obciazeniem dla mojej Polskiej rodziny, ja nie chce tak z pustymi rekami przyjechac, chce jakas paczke zywnosciowa zrobic, czego w Polsce najbardziej brakuje? nie wiem co wlozyc do tej paczki, jakies konserwy, makaron, olej, make, cukier, sol, nie wiem co jeszcze? moze jakies pomarancze dla dzieci bo u was pewnie nie ma pomarancze? prosze o rade

Gość wroom
no wiec wiele tutaj nie zobaczysz .. W zimie kazde miasto wyglada tak samo - szaro .. Polska dopiero budzi sie na wiosne .

Gość kiepska prowokacja
bardzo

Gość katia876
hahahahhahahahahhahahahahahahah :) przywiez zapas papieru toaletowago :D

Gość nie zanudzajcie
o fu jakie nędzne prowo ble :-/

Gość babcia jadzia
brakuje wszystkiego, buraków, cebuli, kiełbasy, oleju, masz świetny pomysł, my tu nie mamy za co świąt zrobić, rodzina się ucieszy,:)

Gość welkam in Poland
welkam, welkam, ubij kangura też się ino nada

Gość Anna z Australia
papieru toaletowego! no tak, to u was tego tez brakuje? to czym wy sobie wycieracie dupa po zrobieniu kupa? co to jest "prowo"? ja nie znam takie slowo :(

Gość wroom
sklepach nie ma towaru i nie ma co jesc ten temat to prowokacja ? Z tego co wiem to w Australi nie ma co jesc . . W Polsce jedzenie jest . NAwet ludzie spotykaja go na ziemi , duzo pozywienia jest marnowane

Jak ja opuscilem Polske ponad 20 lat temu to byla bieda, ale odwiedzilem pierwszy raz w tym roku I wszystko bylo. Tylko ze wiekszosc rzeczy jest drozsze niz gdzie ja zyje. Teraz chyba bedziesz w stanie kupic co chcesz, ale przywiez duzo forsy :)

Gość przywieź sól
przyda się do odśnieżenia resztę sobie daruj przymiotnik "polski" piszemy z małej litery prowo 0/10

Gość Anna z Australia
cebuli moge przywiezc, ale kielbasa to nie bo sie chyba popsuje bo podruz dluga, chyba ze jakies pakowane o dluzszym terminie waznosci do spozycia

Gość Johny Canada
troche przywies dularów

Gość Janek 0000000
najlepiej bedzie jak nam przywieziesz z tej twojej australii troche wiosny lata bo unas zasypało jest biało i po ulicach swedaja sie białe niedzwiedzie

Gość Anna z Australia
O jej! To u was naprawde niedziweidzie po ulicach chodza? ja slyszala o tym a rodzice mi mowili ze to nie prawda ze oni nie widzieli, wiec to prawda?

Gość wóda to podstawa
my to na swieta pijemy wódke hektolitrami przywież z 500 flaszek no i slonina! koniecznie!

Gość pan stalowa ręka.
idz sp*erdalaj ze swoimi konserwami, Polska to bogaty kraj.

Gość golenie
z ;podpaskami jest problem tamponow wogole nieema, wez zapas dezodorantow, tez brak, smierdzi nam z podpach:)

Gość a skad dokładnie jestes ??
z jakiej czesci australii ? wiesz, bo dziwne. ze o 1 w nocy piszesz na polskim forum :D

Gość przywież koce i lekarstwa
bo teraz w Polsce panuje cholera