Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fisher price

Mata do tańczenia fisher price-opinie

Polecane posty

Gość fisher price

Jestem ciekawa Waszych opini na temat tej maty czy warta jest swojej ceny .Czy 4-letnie dziecko będzie się nią bawić.

Gość fisher price
upupup

Gość moim zdaniem......
strata pieniędzy ,jak dziecko będzie chciało potańczyć to wystarczy mu włączyć muzyke...

Gość fisher price
Tak o tą mi chodzi. A chciałam jeszcze powiedzieć ,że 2 tygodnie temu oglądałam te maty na Allegro i kosztowały ok 160zł za sztukę +przesyłka a dzisiaj przeżyłam szok jak zobaczyłam jak podnieśli ceny przed Świętami.A to dlatego ,że pokończyły sie zapasy w hurtowniach i się teraz drożą.Szkoda mi kupić zabawkę za prawie 300zł jeśli ma być "na chwilę" Na opakowaniu jest informacka 3+więc dla 3-latka też powinna byż odpowiednia.

No NO WIEM ZE OD +3,ale ja myśle że sie wstrzymamy tym bardziej tak jak mówisz teraz zarabiają na "nas",a po Świetach mam nadzieje bedą nizsze ceny...w sumie fajna rzecz...a moja córcia jest bardzo ruchliwa i to coś dla niej:)nooo i prezent na SWIĘTA juz zakupiony...

Gość fisher price
Kupiłam jednak tą matę ktoś po południu wystawił o 50zł tańsze maty i już została tylko jedna sztuka.

Gość fajna się wydaje
ale jak dla mnie strasznie droga. Moje dziecko się bez takiej atrakcji obejdzie, zresztą ona i tak ma swoje ukochane gierki na komputerze i sobie z nimi super radzi i muszę jej dawkować wiec nie będę jej z własnej woli przed tv czy monitorem jeszcze stawiać. Niech się klockami bawi :) Przynajmniej oczy się nie popsują.

Gość kristof6300
a co sądzicie o innych zabawkach fisher price my mamy telefonik chłopaki cały czas są nim zainteresowani dużo funkcji bardzo ich ciekawią kartki ,które się przewracają i wydobywają dźwięki zwierząt