Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INTERKA

interpretacja wyniku egzaminu na prawo jazdy

Polecane posty

Gość duyrt6uit6
przeciez on ci powinien pisac i powiedziec czy to jest wynik pozytywny czy negatywny!!!!!!!!!

Gość INTERKA
bardzo prosze o odpowiedz

Gość INTERKA
ale czy wedlug was jest pozytywny czy negatywny? powinno sie miec podobno max 2 bledy. tu jest chyba 6? czy jest to liczone jakos inaczej?

Z tego co tam widac to jest zakreslone takze pare pozycji jako negatywne , czyli chyba egzamin jest oblena , no chyba ze to jest jakos inaczej liczone bo przy niektorych jest i neg. i poz.zaznaczone

Gość INTERKA
no wlasnie dlatego pytam czy ktos wie jak to jest liczone?

Gość jak dla mnie to zdane
bo nawet jesli przy negatywnym wykonaniu zadania obok pojawia się "ptaszek" w pozytywnnym, wiec chyba wszystko jest ok. I zdane. Ale ja sie moge nie znac :P

Gość duyrt6uit6
trzeba było ZAPYTAC JAK OCENIA TWÓJ EGZAMIN A NIE NA FORUM PYTAC

Gość INTERKA
no wlasnie dlatego zastanawia mnie dlaczego tyle jest zaznaczonych przy negatywnych a mimo wszystko jest to egzamin zdany?

Gość INTERKA
odnosnie dynamiki to ze za wolno, ale mu powiedzialam ze slisko jest

Ale to jest jakies poyebane za przeproszeniem.Egzaminator na koncu przeciez mowi , czy egzaminzdalas czy nie.Przynajmniej ja tak mialem , czyzby teraz bylo inaczej ?

Gość INTERKA
powieedzial ze ZDALAM! i tam na koncu gdzie jest zamalowane na czarno tez jest napisane ze wynik pozytywny. ale zastanawia mnie dlaczego przy tylu negatywach i tak jest wynik pozytywny? chce wiedziec jak sie to interpretuje

Gość jak dla mnie to zdane
interka to wlasnie jak pisalam-wpierw wykonalas cos zle, np. parkowanie, potem robilas to jeszcze raz i zrobilas dobrze, czyli dane zadanie zaliczylas. Dlatego koncowy wynik pozytywny.

A no tak jak zdalas to lajcik :) Moze te podwojne oceny tzn neg. i poz. oznacza ze popelnilas jakis blad , ale nie zagraza on bezpieczenstwu Twemu i innym uzytkownkom na drodze , czyli taki do zaakceptowania.

Gość O boszszszszszsz
Jezu poczytajcie przepisy! Są błędy, które możesz zrobić po razie każdy jeden i zdałaś. Musiałabyś np. 2 razy źle zaparkować żeby nie zdać. Są też błędy kardynalne pt. przejazd na czerwonym wtedy uwalasz. Możesz raz źle zaparkowac, raz najechać na linię, raz nie włączyć kierunku itp.... i zdałaś. Kurwa jak wy się do teorii przygotowujecie jak nawet zasad egzaminu nie czytacie. Pozdro- kierowca!

Gość INTERKA
dzieki bardzo za pomoc :)