Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angie -,-

Odrzucana przez fakt bycia dziewicą

Polecane posty

Gość angie -,-

Mam 19 lat. Nigdy nie byłam w poważnym związku. W swoim życiu spotykałam się z różnymi chłopakami - kiedy każdy po jakimś czasie proponował łóżko, ja odmawiałam, dla mnie było za wcześnie - nie chcę tego robić z kimś kogo nie kocham, komu do końca nie ufam - a oni odpuszczali. Ostatnio pewien mężczyzna powiedział mi, że muszę być nienormalna skoro jestem jeszcze dziewicą :( A ja po prostu nie chcę byle gdzie, byle jak i z byle kim :(

Gość co to za suka jak nie daje
skoro nie chcialas dac to sobie odchodzili nie dziw sie. nie ma zwiazku bez seksu

Gość angie -,-
W takim razie wolę już być sama, niż być zabawką do łóżka :(

Gość ygfhgf
mi sie wydaje ze to on jest nienormalny ..

Gość angie -,-
Też mu to powiedziałam, a on mi się tylko zaśmiał w twarz, twierdząc, że jestem żałosna...

Gość no i chyba nie zalujesz
takiego palanta. chyba lepiej,ze sobie poszedł. A ty piszesz - odrzucana - no bez przesady!

Gość angie -,-
Nie żałuję. Po prostu zastanawiam się czy w dzisiejszym świecie liczą się jeszcze wartości takie jak miłość i szacunek...

Gość nie sluchaj jakiegos
palanta. nie rob tego z byle kim, bo ktos nie potrafi tego docenic. ja mam 27 lat i nadal jestem dziewica. popredni chlopak byl zachwycony tym i to ja z nim zerwalam, a on za mna biegal. teraz mam innego i tez jest zachwycony moim "stanem". z tamtym tego nie zrobilam, bo jakos nie bylam przekonana, ze to ten. teraz mam narzeczonego i bedzie moim pierwszym, na ktorego warto bylo czekac. takze spotykaj sie z tymi, ktorzy to potrafia docenic.

Życie w dzisiejszych czasach tak zapier.... że czekanie ponad pół roku powiedzmy, mija się z celem. Kto da ci gwarancję że mając 35 lat nadal nie będziesz czekała na kogoś kto już się nie pojawi?

Gość Bazienka:)
Ja mam 23 lata , jestem dziewicą i jestem z tego dumna. Mam faceta od roku i on bardzo mnie szanuje, cieszy się, że znalazł taką porządną dziewczynę jak ja. Moja koleżnka też w wieku 23 lata jest dziewicą, a jest ze swoim facetem ok. 3 - 4 lata i on też ją bardzo szanuje za to. Na pewno znajdziesz faceta, który doceni Cię i dostrzeże w Tobie kandydatkę na żonę, jako, że jestes porządną i szanującą się kobietą:)

Gość franek z janek
mało dziś facetów, dla których kobieta dziewica jest interesująca, takie marne czasy, że dziwki w cenie nie martw się, nie rób nic na siłę, znajdzie się taki co to doceni

Nie przejmuj się, ja straciłam dziewictwo mając 24 lata dopiero :D z moim 4 chłopakiem. Ale zawsze trafiałam na takich, co latali za mną z tego właśnie powodu, że byłam dziewicą. No i zdecydowałam się na to po prawie 21 miesiącach związku :p

Gość angie -,-
a jak mi zarosnie pajęczyną?

Gość jakajakatutajzima
a ja Autorkę rozumię, mało jest juz takich kobiet. Bądź sobą jak faceci tak reaguja tzn.,że nie są Ciebie warci, gdyby kochał to by poczekał i docenił ,że jego kobieta jest dziewicą. Tylko przypadkiem nie zrób głupstwa i nie zrób tego tylko dlatego,że tutaj pisza takie głupoty. Gdzieś jest ten Twój jedyny i WARTO poczekać :)

Gość łona18
a ja jestem dziewica i wstydzę sie do tego przyznać.

Przeważnie od 20 do 24 lat. Na początku było bardzo miło, niby faceci z zasadami, którym zależy na poważnym związku, ale potem wychodziło szydło z worka... Mam wrażenie, że dzisiejszy świat kręci się tylko wokół seksu i pieniędzy... :(

Angie- długo się z Nimi spotykałaś że nagle zaczeli wymagać??? Dupki zwykłe

Zwykle już po około miesiącu, dwóch próbowali zaciągać mnie do łóżka... Masz rację, dupki.

Gość ale mnie bawicie
wedlug was dziewictwo jestwyznacznikiem bycia porzadna osoba :( a wam szczerzewspolczuje braku doswiadczeniawtak waznej sferzezycia i wpsolczuje ze majac juztylelat(nawetktoras 27 :( ) kompletnie nie znacie siebie nie macie swiaodmosic swojje sexualnosci bo sexukobietamusi uczyc sie kilka lat bozesz jakie to szczescie z eoboje z mezem bylismydoswiadczeni umielismysietez dopasowac w lozku bo wsexietez niestteytrzeba sie dopasowac juz sobie wyobrazam dziewica ktora wie jaki sex jej odpowiada :( nierealne tylko zbeyscie po killku latach slubu nie doszlydo wniosku ze malzenstwo wam sie sypie bo sex jest do dupy a wczensiej nie zwracalyscie na to uwagi bo poprostu nie znalyscie sie na tym

Gość ale mnie bawicie
ja poszlam do lozka ze sowim mezem po 3 tygodniach znajomosci i jakos nie znaczylo to ze nie mysli o mnie powaznie bozesz ale z was dzieci sa

Nie mam zamiaru się oddawać pierwszemu lepszemu, tylko dlatego, żeby nabyć doświadczenia :\

Gość ale mnie bawicie
ale co wy nie macie potrzeby bliskosci poszerzania wiezi ?? nie macie ochoty na sex czy co ?? a jak slysze to wasze podejscie z epierwszemu lepszemu to mnie krew zalewa jak sie z kims wiazesz to chyba niedlatego ze jest pierwszy leszy wiec to chba naturalne ze jest tez sex czyli akceptacjasiebie wzajemnie wspolne przezywanie emocji zwiazanychztaka bliskoscia pozbywanie sie wstydu wzgledem siebieitd

Gość ale mnie bawicie
ogolnie z tego co widze to sex jestdla was bee jakies tabu zadna z was nie bedzie zadowolona w przyszlosci z sexu bo za bardzo mistycznie do niego podchodzicie jak nie zmienicie podejscia nigdy nie nauczycie sie siebie swoich potrzebi orgazmu bo orgazmu trzeba sie tez nauczyc i PSYCHIKA MUSI TEZ BYC ODPOWIEDNIO NASTAWIONA

I właśnie takie postrzeganie seksu mnie przeraża. Chcę związku, w którym seks będzie dopełnieniem, a nie jego podstawą. Nie rozumiem dzisiejszego świata - jak dziewica to źle, jak doświadczona - to też źle... Żeby z kimś dzielić tę najintymniejszą sferę życia muszę go najpierw dobrze poznać. Skąd mam wiedzieć, czy jak z nim to zrobię, to mnie nie oleje, bo dostał co chciał i już nie jestem mu potrzebna?

Gość marysia123456
mam 21 lat i jestem dziewica, nie rozglaszam tego na prawo i lewo bo uwazam ze to moja sprawa, i ani sie czym chwalic ani wstydzic. Czekam ztym na faceta ktory ruszy moje serce. A wtedy to czy to bedzie tydzien czy pol roku to nie wazne. Choc drgiej opcji sobie nie wyobrazam:P Bo tak na prawde brakuje tej bliskosci, oj brakuje. W sumie to tak jak fizycznej jak i psychicznej.