Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana,.,

test ciążowy zwariował

Polecane posty

Gość zakłopotana,.,

okres spóznia sie 5 dni wczoraj rano test pozytywny,dzis negatywny miała tak któras,bo ja już nic niewiem

Kurczę ja się z takim czyms nie spotkałam,ale wiesz co?myslę,że jesteś w ciąży bo prędzej test się pomyli,że nie jesteś.Hormon HCG musi być.:) Kup sobie dwa testy naraz i jurto rano(pierwszy mocz)zrób obydwa.I napisz:) Ale myslę,że mozna pogratulować,tak myslę:)

Gość zakłopotana,.,
no ja już niewiem,aż się boję zrobić jutro ten test,chyba poczekam jeszcze kilka dni:(

Gość zakłopotana,.,
ktos jeszcze,może jednak ktoś miał taką sytuację i był w ciąży:(?

Słuchaj test jak raz Ci wykazał, że jesteś to nie ma mocnych jesteś i już. Chyba, że jakaś ciężarna w niego wcześniej nasiusiała.

zdarzają się niestety pomyłki w obie strony. W ulotce testu masz nawet wymienione, co wpływa na błędnie pozytywny wynik. W zeszłym tyg dziewczyna tak miała, bo właśnie jeden test jej pokazał II krechy, a badanie z krwi 0 powtórz jutro rano test lub zrób hcg z krwi- da Ci 100% pewności

Gość mini wszystkowiedzaca
minia a ty jak zwykle wszystko wiesz najlepiej!!!!po co dziewczyne dołujesz

minia ale ja na nic nie choruję,nie biore zadnych leków itd a jest gdzies ten topik z ta dziewczyną,która miała tak samo?

a co takiego dołującego napisałam? Że test się może pomylić na plus? Dziewczyna pyta to odpowiadam. Powodzenia

kurde,no nic ,muszę czekac na kolejny test:(boję się bo już sie trochę cieszyłam!!!

Gość minia - beta hcg
też mnoże dać błędny wynik!więc nie pisz proszę że daje 100% pewności!

nie zgadzam się, 5 dni po terminie @ hcg daje 100% pewności. Oczywiście można gdybać, czy owulacja się nie przesunęła albo czy do niej doszło, ale to już gdybanie Autorko widzę, że piszesz pod różnymi nickami

Gość minia - beta hcg
tylko badania laboratoryjne są wykonywane przez ludzi, a wiadomo nikt nie jest nieomylny! mnie właśnie taka pomyłka dotknęła! testy sikane które robiłam sama wychodziły negatywne a beta była 1500. jak się okazało po 2 dniach gdy powtórzyłam betę - pierwszy wynik był pomyłką w laboratorium. nie ja pierwsza i nie ostatnia, która dostała błędne wyniki badań laboratoryjnych... nie wprowadzaj ludzi w błąd bo nawet jak zrobią betę to na 100 % nie wiadomo...

Ja Ci radzę zrób te teściki dwa naraz i będzisz pewna,no byłby mega pech,że znowu wyszedłby jeden taki drugi inny... Ale wątpie,myslę,że oba wyjdą pozytywne.!

minia - beta hcg ale Ty tu opisujesz ekstremalne przypadki :) w takim wypadku nie róbmy testów, bo się mylą, nie chodźmy na betę, bo laborant się zagapi, a do lekarza też nie, bo ma stary sprzęt i nie zauważy pęcherzyka. Dla mnie to paranoja :) ale skoro tak Cię boli moja teoria to badanie hcg daje 99,99% pewności, a to i tak więcej niż test sikany Ten przypadek jest inny niż Twój, bo jednak te II krechy były i w tym wypadku myślę, że raczej ten drugi się mylił, ale chciałam uświadomić autorkę, że niestety pomyłki na pozytyw się też zdarzają. Sama tak miałam, a ciąży nie było

Gość minia - beta hcg
aja cię uświadamiam że pomyłki się zdarzają i tu i tu!

Gość minia - beta hcg
oj biedna minia, biedna... dostałaś zrypki? ode mnie? załóż wątek na ten temat :P

Gość minia - beta hcg
minia - nie marudź. wyśpisz sie na emeryturze :p ;)

Gość ja miałam kiedyś
ciążę biochemiczną :( test pozytywny badanie krwi też a za kilka dni przyszedł okres :( trzymam kciuki zeby u Ciebie było inaczej

Gość proszeopmocp
a jaki test ciazowy robilas?

Gość zakłopotana,.,
jeszcze nie ,poczekam kilka dni a pod nikiem mini wszystkowiedzaca,to nie ja ktoś se jaja robi

zrobiłam test i wyszły 3 kreski pionowo,minia miała rację!!!to nie ciąża

Gość proszeopmocp
zaklopotana a jaki test ciazowy robilas? jakiej firmy?

Gość zakłopotana,.,
ja nie mogę ,ależ ty głupia,

Gość zakłopotana,.,
to były testy z firmy superdrug,angielskie

Gość proszeopmocp
sprobuj quick vue ,podobno najlepsze :) robilas z moczu porannego? wtedy najlepiej robic ;)