Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

supersłodkie urodziny- polska edycja

Polecane posty

Gość bogdan-25

Oglądał ktoś? Jakie odczucia? Ja widziałem jeden odcinek jak koleś na 20 urodziny dostał białego mercedesa, na tych urodzinach śpiewała Sasza Strunin, a stadko modelek tańczyło w bikini na basenie. Widzieliście ten odcinek albo jakieś podobny?

Gość bogdan-25
W zasadzie też chciałbym zorganizować sobie takie supersłodkie urodziny, ale nie wiem, czy 25 lat to nie za dużo, by dostać się do takiego programu? Jak uważacie?

Gość blablablalba
wejdz sobie na mtv tam masz 4 odcinki ale to wzystko pic na wode ten mercedes byl wypozyczony bo na zdjeciu widac rejestracje i ktos wpisal to na oto moto i on byl tam do sprzedania a jedna z dziewczyn pisala ze to wszystko jest sztuczne ze kazali jej rozne rzeczy robic na pokaz a i mtv sponsoruje ta impreze ale pozniej trzeba oddac prezenty (niby mama kupila naszyjnik ale to nie mama tylko mtv i pozniej jest to zwracane do sklepu)

Gość bogdan-25
Dodam, że mieszkam z rodzicami i mam bardzo ciekawą osobowość. Jakie są warunki do wystąpienia w programie? Co sądzicie o tym programie? Czy też chcielibyście tam wystąpić?

Gość bogdan-25
ojj, to szkoda, myślałem, że MTV rozdaje prezenty uczestnikom i sponsoruje imprezę.

Gość bogdan-25
Boże ile podszywów. Mój jest tylko ten wpis i pierwszy.

Gość gdzies ktos kiedys
jak dla mnie to wszystko pic na wode, udawane ,sztuczne nieprawdziwe, ktos sie chce pokazac ,wylansowac, beznadzieja i obciach jak dla mnie...

Gość bogdan-25
Dobrze, ale jak sądzicie, czy osoba w wieku 25lat może wystąpić w tym programie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość bogdan-25
Czemu nikt nie pisze :(

właśnie obejrzałam z ciekawości ten odcinek z Honoratą, ja ją kojarzę z blogów modowych. to jest żenujące i te udawane teksty, oni się chyba ich na pamięć uczyli. :P

Gość ty chyba jakas nienormalna
ja widzialam odcinek z Angeliką, ktora wyprawiala swoje 16 urodziny i zaprosili Tede, żal peel

widać, że WSZYSTKO jest ustawione, nic tam nic nie dzieje się przypadkiem, to ma się trzymać norm amerykańskich, więc wcale bym się nie zdziwiła, jak by co pisał ktoś wyżej że mtv wszystko daje na pokaz a potem zabiera okazało się prawdą.