Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymka majewska

coś jest nie tak ?? pomocy . . .

Polecane posty

mam ostatnio problem .. wydaje że ja i mój tż oddalamy sie od siebie on po pracy juz ze mna nie siedzi jedzie po godz , nie przytula pierwszy nie całuje już mu tak nie zależy jestesmy ze soba 3 lata ... nie raz mówi że ja sama szukam problemu bo siedze w domu i mi sie nudzi a ja mam złe przeczucia :( doradzcie :(

Gość GGGGGGG,,,GGGGGGGGGGGGGGGGGG
oj, chyba powinnaś kupić jednak te zioelone sandałki, dużo bardziej Ci pasują :P

Gość a ja chce na zdjeciu
GGGGGGG,,,GGGGGGGGGGGGGGGGGG dobre:D autorko na wizażu nikt Ci nie doradził? czy może odesłali Cie do wyszukiwarki?:P

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czego ty sie spodziewalas? po 3 latach nic juz nie jest i nie bedzie takie jak na poczatku! a tobie o to chodzi. teraz zaczyna sie inny etap, teraz juz tylko przyzwyczajenie,,,,

Gość moj ma 24
i nie chce.

aha i dodam jeszcze ze poza facetem musisz miec jakies zainteresowania, poswiecic czas im a nie tylko siedzisz w domu i czekasz na niego. spotykacjsie z przyjaciolmi, bo jak on cie zostawi to kogo bedziesz miala, olejesz ich to oni pozniej ciebie tez. pokaz mu ze masz swoje zycie, ze jest cos innego poza nim

wiec tak, chyba to provo bo zadajesz durne pytania. odpowiem tak, zaden facet nie chce slubu, a juz tymbardziej w wieku 23 lat. hajtaja sie w mlodym wieku bo wpadli :-P znam duzo par ktore wziely slub bo rodzice i reszta ich ponaglali :-O sami z siebie w zyciu by sie na niego nie zdecydowali. moj kuzyn ozenil sie z laska bo go szantazowala ze odejdzie :-O chorzy ludzie

tylko że on mi wszystkiego zabrania i właśnie przez to już praktycznie nie mam znajomych bo wiecznie sie o to kłócił więc wolalam ustąpić ... a teraz zatanawiam sie na zerwaniem bo potrzebuje więcej swobody mam dopiero 19 lat :(

Gość Mucha TŻe TŻeee
spadaj z powrotem na wizaż :classic_cool:

Gość szczupła i tolerancyjna
Mój ma 31 i też nie chce:) Masz jeszcze czas kobieto.