Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaaaaaaaaaa.

Stres podczas ciazy ..poradzcie..

Polecane posty

Gość Zalamanaaaaaaaaaa.

Jestem w 5 miesiacu ciazy ,prawie codziennie od 3 miesiecy sie kloce z moim chlopakiem krzyczymy na siebie obrazamy sie ,mamy teraz taki jakis kryzys..czesto sie wystrasze jak on krzyknie..jak narazie dzieki Bogu wszystko jest w pozatku z moim kochanym malenstwem ale dziewczyny boje sie ze moze sie cos stac czy takia ciaza moze byc niebezpieczna jesli non stop sie jest zdenerwowanym ? :(

Gość Zalamanaaaaaaaaaa.
:/

mówią, że nastroje matki udzielają się dziecku. Najwyżej urodzisz nerwusa a dlaczego tak się kłócicie?

Gość Zalamanaaaaaaaaaa.
nie wiem ale zaczelo sie od moich zmiennych humorow :/

Gość gryczka
Ja miałam bardzo trudną ciążę. Dużo stresów, remont całego mieszkania, kłótnie z mężem, bo oboje byliśmy w stresie. Do tego choruję na nerwicę.. Synek urodził się o czasie, zdrowy, tak że póki co nie widać żadnych skutków, choć podobno takie dzieci moga byc bardziej nerwowe... No ale zobaczymy, oby nie. Staraj się nie zadręczać tym, że się stresujesz, bo tylko sobie stresu dokładasz. Jak się zdenerwujesz to trudno, zdarza się, ale postaraj się zawsze potem wyciszyć, zrelaksować, pogadać do dziecka. Będzie dobrze.

Gość eeee tam
ja podczas 1 ciąży, walczyłam w sądzie o mieszkanie, miałam 2 przeprowadzki i 2 sesje, poważna operacje mamy i dziecko super zdrowe i zdolne- bo juz chodzi do szkoły! 2 ciąża - to znów projekt unijny, korekty wniosku - bardzo wyśrubowane terminy, jedna litera mogła zdecydować że wszystkie nasze życiowe plany legną w gruzach....i znów wszystko ok

Gość p.m.r.a.g
Wybacz że to napisze, ale zachowanie twojego partnera wg mnie jest bardzo egoistyczne. Mógłby troche zluzowac dla twojego i maluszka zdrowia. I co to znaczy że cie obraża!!!! nie dorósł do roli chłopaka/męża a teraz do roli ojca!! Postaraj się wyciszyć, wpuścić i wypuścic drugim uchem jego słowa i powaznie z nim rozmaiwać.... i mniej sie stresuj. Zrób to dla dzidziusia!!