Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuskaaa

Moj facet chcial sie powiesic,jestem w 8m-cu ciazy

Polecane posty

Gość Martuskaaa

Witam. Potrzebuje rady jakiegos specjalisty,badz osoby doswiadczonej zyciowo. Jestesmy z Kamilem od roku w zwiazku i tak wyszlo,ze od 8 miesiecy spodziewamy sie dziecka. Zdarzalo sie ze mocno sie klucilismy,brakowalo nam pieniedzy itp. On jakos nie dawno probowal sie powiesic, ja go znalazlam wiszacego na kablu, chcial mnie po prostu zostawic na tym swiecie. Wyladowal na kilka dni na oddz. psychiatrycznym i teraz wyszedl. Nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji, czy zostac z nim, czy po prostu odejsc,obawiam sie ze moze znowu do tego dojsc, wiem ze mnie bardzo kocha, ja go tez kocham ale czy to nie chore ze dosz;o do takiej sytuacji.

Gość podejrzewam że upadłaś
umieszcz ogłoszenie w prasie: przyjmuje zamówienia na podroby do transplantacji, jak za nerkę capniesz ze 100 tys, to niech sie wiesza.

Gość Eleeene
straszne .O jejku. Chore ? Na pewno byl tego powod.Pytalas , domyslasz sie przyczyny?

Gość tez bez meza
hej .Napisz nam cos wiecej bo jak Ci poradzic?

Gość Martuskaaa
Odwiedzam go teraz w zakladzie psychiatrycznym, co prawda nie stwierdzili u niego zadnej choroby ani depresji, powodem byl alkohol i to ze sie klucilismy, boje sie ze teraz nie bede mogla go zostawic na krok samego, ze sobie zycie zmarnuje bedac z nim ale z drugiej strony go kocham, ale mimo wszystko nie wiem co mam robic...