Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimovit

w czasie trudnych dni dlaczego kobiety nie zakładają czerwonych rajstop

Polecane posty

Gość zimovit

wyobraźcie sobie taką sytuację, miejsce publiczne w centrum miasta i przechodzi tuż obok bardzo ładna brunetka, dziewczyna jak modelka i bardzo ładnie ubrana w szaro-czarnej sukience i szarych rajstopach, każdy normalny facet aż na baczność się podnosi aby na piękną kobietę popatrzeć ale to widać z daleka i chyba ta kobieta nie czuje, że ma czerwoną ścieżkę na nogach i tak sobie pomyślałem, że gdyby tego dnia założyła czerwone rajstopy to chyba nikt by nie zauważył i tak się zastanawiałem, czy podejść do kobiety i słowo powiedzieć ale zabrakło odwagi , nie znam odpowiedzi jakby się ta kobieta zachowała , a jak sądzicie, co należy zrobić widząc taką sytuację, czy przejść obojętnie ?

Gość ty chyba jakieś zwidy masz
nigdy w życiu nie widziałam czegoś takiego, żeby kobiecie się czerwona ścieżka robiła... W zimie w samej kiecce???? Zły sen miałeś czy co?

Gość zimovit
tak, kobiety pracujące w biurach nawet o tej porze roku pokazują się publicznie w sukienkach i mają na sobie rajstopy , często pracodawcy nawet nakazują kobietom aby tak reprezentowały swoją firmę

Gość ja też raczej nie dowierzam
że miała "czerwoną ścieżkę" i o tym nie wiedziała. Może gdyby była pijana w rynsztoku, ale w biurze czy tam w drodze do biura? ;) Pewnie Twoje zboczone fantazje wypaczają Ci obraz rzeczywistości.

Gość zimovit
moje pytanie w zasadzie jest takie, czy wypada podejść do kobiety i zagadać, że widać nie poczuła i poleciało ?

Gość hdchf
ja bym podziekowała ale szczerze mowiac nigdy nie było takiej sytuacji zeby mi ciekło po udach

Gość zimovit
wyjadam ptakom nasiona lnu z karmnika