Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filemonka21aaaaaa

jak przetrwac?zwiazek na odleglosc

Polecane posty

Gość filemonka21aaaaaa

4 rok razem. dzieli nas - moze dla niektorych to zadna odleglosc - 250km. niestety z powodu studiow i pracy widujemy sie raz-dwa razy w miesiacu. bardzo go kocham, ale na razie nie ma mozliwosci na zmiane (jeszcze przynajmniej z rok - az on nie skonczy studiow). na poczatku oczywiscie jak w kazdym zwiazku bylo idealnie, codzienne rozmowy, spotkania czeste. dzis wyglada to nieco inaczej. znamy siebie, i czesto jestesmy zmeczeni zeby chociaz moc usiasc i porozmawiac przez internet. ale od pewnego czasu zaczyna mnie przerazac to wszytsko. zwiazki na odleglosc sa trudne i trzeba podwojnie sie starac. ja natomiast coraz bardziej obawiam sie tego ze mnie zostawi, ze kogos pozna, ze ktos bedzie tam na miejscu i uzna ze tak wygodniej :( zamiast byc kochajaca dziewczyna ciagle dorpwadzam do klotni, marudze ze nie spedzamy duzo czasu razem, obrazam sie jak nie zadzwoni :( jestem zazdrosna nawet o jego kolezanke z uczelni z ktora ma blizszy kontakt. podobno poza zajeciami sie nie widuja. ale ja ciagle mu wpieram ze klamie. i wiem, ze ona jest mila, usmiechnieta, sympatyczna a ja ostatnio zrobilam sie jedza :( i nie umiem sobie z tym poradzic. boje sie. od pewengo czasu jest tak, ze on nie reaguje juz na moje krzyki, obrazanie sie. rozmawiamy rzadziej, pisze 1-2 smsy dziennie. zapewnia mnie, ze nadal kocha ale czuje ze sie odsuwa. czy da sie to uratowac? :(

wyślij mu koszulkę nocną pachnącą Twoimi perfumami albo coś w tym stylu, to bardzo miłe i wzmacnia więź :) na pewno może odciągnąć faceta od umawiania się z innymi

Gość bla bla jakas tam
Napewno sie da. Ja tez tak byłam z moim facetem, tez 250 km. Mielismy czas sie poznać, pozniej rozłąka. Tyle,ze my rozmawialismy codziennie po 3 h i sie widywalismy co weekend... Teraz jestem z kims, z kim dzieli mnie TYLKO 40 km a widujemy sie raz w tyg, bo oboje pracujemy i mamy duzo na glowie. To wszytsko jest skomplikowane itrudne, ale do pokonania!

Gość filemonka21aaaaaa
no wlasnie. jak czytam ze co poniektorzy pisza ze swoim partenerem na gg po 3-4 ha dziennie, dzownia, smsuja a my potrafimy czasem w ciagu dnia wyslac smsa na dobranoc i wszystko :( czasem jestem zmeczona i nie mam ochoty rozmawiac ale jak on to robi od razu zaczynam sie bac ze sie znudzil, ze poznal kogos :(

Gość bla bla jakas tam
Filemonka, 4 rok razem! to juz nie to samo,ze smsy, gg i telefony!:) ni eprzejmuj sie czyms takim. My bylismy krocej, to byl okres fascynacji, poznawania sie...

Gość Ziuta666
Moj 3 letni zwiazek na odleglosc zakonczyl sie 7 dni temu...Zycze powodzenia.

Gość bla bla jakas tam
prawda jest taka,ze to wsztsko zalezy od tego, jacy jestesmy.

Gość Ziuta666
Dzielilo nas 60 km.

Gość thaisse80
ja z moim bylam przez rok na odleglosc. dzielilo nas okolo 1000 km. przetrwalismy.