Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisejedengosciuniu

Związek ze starszą

Polecane posty

Gość takisejedengosciuniu

Co o tym sądzicie? Jest starsza o 10 (35 l)..ma dziecko 14 i sprawe rozwodowa. O dziwo jest do tego niesamowitą dupcią. Wiadomo ze to nie na poważnie, choć jest niesamowita . Sęk w tym że nie mogę się widywać z moja laską bo myśle tylko o tamtej . Z tymi babami ...

Gość roamarko
a jak sie poznaliscie?

Gość no to żeś palnąłłł
"o dziwo jest niesamowitą dupcią" :-0 :-0 :-0 a co?? kobiety po 30 to juz na trumne musza zbierac??? starowinki i pasztety same?? :-0 :-0 moja siostra ma 36 lat, faceci slinia sie na jej widok, a moi kumple, ktorzy maja po 20 parę lat chca sie z nia umawiac!! taka jest zajebista kobietka!! 🖐️

Gość aha i achhhhh
"Wiadomo ze to nie na poważnie, choć jest niesamowita" o jakim ty zwiazku ruchaczu piszesz???? :O

Gość normalkaaaaaa
takie zwiazki, szczegolnie poza granicami kraju, w london, barcelonie, berlinie, new york, paryzu itd. w pl gorzej. bo katole, osrane traddycje i inne pierdolenie. niech kazdy zajmie sie swoim zyciem i bedzie dobrze ;-)

Gość przebije jak w pokerze
ja mam 45 i te młokosy po 20 też mnie podrywają:P;):D:D starsze może być ubranie,zapatrywanie na świat;) starsza może być pralka czy zmywarka ;) ale nigdy kobieta:P i mężczyzna również:D;) starsze ciało bywa ale jak dusza młoda czas przestaje mieć znaczenie:D;) fizyki się uczcie to zrozumiecie:P:D