Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna wanda

Chce sie znowu poczuc kobieta

Polecane posty

Jestem w związku od 5 lat mamy synka.Wszystko byłoby dobrze gdyby mój facet mnie niezaniedbywal.Już nie pamiętam kiedy ostatni raz usłyszałam od niego jakis komplement,dostałam kwiatki ...Niepamieta nawet o moich imieninach.Bardzo też brakuje mi seksu i czułości ...Czy znajdzie się tu jakąś kobitka w podobnej sytuacji ?Może jakieś rady jak ożywić związek ?

Porponuje poważną rozmowę z mężem... jeżeli to nie poskutkuję polecam kochanka na pewno poczujesz się kobietą :D

Rozmów było tysiące i nic z tego ...Czasem myślę że może kogoś ma i dlatego jest taki zimny.Bo przecież facet który ma 30l ma też swoje potrzeby choćby seksualne

Roza.... powiem Ci ,że z tymi potrzebami 30-stolatka , to róznie . ja na seks , to ostatnio musiałam 4 miesiace czekac , bo pan zmęczony , zdenerwowany , bo na rano do pracy . 3 miesiące temu wyjechał , wraca w sobote . mam nadzieje ,że chociaz na tę sferę to nam dobrze zrobi ,bo zapewnia ,że kocha ,że tęskni , może było mu potrzeba takiej rozłąki . zobaczymy .

Ja te same wymowki codziennie słyszę.Gdzie w tym wszystkim są moje potrzeby ?!niechęć zdradzać ale jak tak dalej będzie to niewiem ...

Roza.... ja przeczekałam , ale tylko dlatego że musiałam i się przyzwyczaiłam , jesteśmy po ślubie 12 lat i zdarzały nam sie w ostatnich latach dość długi przerwy . miałam kiedys bardzo duże potrzeby , kiedy druga połówka niestety zmniejszała swój temperament , ja tez musiałam gryżć sie w dupę . kiedy potem do konkretów dochodziło , to najlepiej byłoby nie wychodzic z łóżka ,bo szkoda czasu .problem jest z tym ,że kiedy sie tak długo nie kocha ze swoim mężczyzna ,to kobiety włączaja sobie funkcje wyciszenia i akcje "nawet na mnie nie dmuchaj" ,żeby sie erotyka w naszej głowie nie załączyła . i ciężko potem tak na hop. dac sie rozwinąć w pełni w łóżku.:(