Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moui smouikk

Proszę o przetłumaczenie na angielski

Polecane posty

Gość moui smouikk

Nie mogę przyjechać w sylwestra.Mam zbyt mało wolnego.Pewnie przyjadę jak będzie cieplej.Ale po tym co usłyszysz, pewnie nie bedziesz chciał mnie znać.Piszemy ze sobą już długo,zaufałeś mi, a ja nie powiedziałam tobie czegos waznego. Tego, że jestem mamą dwójki dzieci.Tak dobrze mi się z tobą pisało...jestes takim cudownym facetem.Zasługujesz na lepszą kobietę.Dużo w życiu przeszłam i nie potrafię się już podnieść.Zaufałeś mi ,a ja to przed tobą ukrywałam.Chyba zawsze będę sama, bo nikt nie chce wiązać się z kobietą mająca dzieci.Mam tak mało czasu na wszystko.Praca, nauka i dom.Często mam wszystkiego dość.Tylko ty sprawiałeś mi radość.Nie zasługuję na ciebie.Muszę zapomnieć...

Gość njknkj
to znowu ta kretynka, ktora nie zna angielskiego i pisze z jakims szwedem przed kafeterie?:O Won mi stad...

Gość njknkj
i jeszczze zalosnie sie uzalasz nad sobia i probujesz wzbudzic litosc, zalosna jestes:O

Gość z tłumacza
I can not come in too little sylwestra.Mam wolnego.Pewnie cieplej.Ale arrive as you will after you hear, you will probably not want me znać.Piszemy together for a long time, trust in me, and I did not tell you something important. That I am a mother of two dzieci.Tak well I have written to you ... you are such a wonderful facetem.Zasługujesz kobietę.Dużo for a better life I went through and I can already podnieść.Zaufałeś me, and I are in front of you ukrywałam.Chyba I'll always be alone, because nobody wants to be associated with a woman having dzieci.Mam so little time to wszystko.Praca, science and dom.Często dość.Tylko you have everything You made me radość.Nie deserve ciebie.Muszę forget ...

Gość kicszko
I can not come in too little sylwestra.Mam wolnego.Pewnie cieplej.Ale arrive as you will after you hear, you will probably not want me znać.Piszemy together for a long time, trust in me, and I did not tell you something important. That I am a mother of two dzieci.Tak well I have written to you ... you are such a wonderful facetem.Zasługujesz kobietę.Dużo for a better life I went through and I can already podnieść.Zaufałeś me, and I are in front of you ukrywałam.Chyba I'll always be alone, because nobody wants to be associated with a woman having dzieci.Mam so little time to wszystko.Praca, science and dom.Często dość.Tylko you have everything You made me radość.Nie deserve ciebie.Muszę forget ...

Gość miśPanda1010
tlumacz google

Gość moui smouikk
Umiem przetłumaczyć, ale ten tekst chciałabym akurat bez błędów gramatycznych.Proszę, może ktoś zna dobrze angielski i pomoże mi?

Gość Postaram sie chociaz tyle
I cant go with you on The Newyear's Eve. I have no time. I think come when will be warmth. Id like to say to you something and i hope you understand me. You trust me and were writing from long time but i didnt tell u very important thing. Well, I am mom 2 kids. U are great guy, i loved write with u but you deserve for better woman as i am. My life is sucks and i think i will never put up. You trust me and i screwed up. Nobody want to relate a woman with past and with baggage of experiences. I have so many to do, my work, school and home. Sometimes i have all sometimes enough. Only you caused that it feels happy. I do not deserve on you. I have to forget about you. Please, forgive me

sorry za skroty ;)

Gość Przynajmniej koles zrozumie
ze jej zycie jest do bani :D

Poprawcie lepiej moje bledy gramatyczne a nie wtejemniczacie sie w szczegoly ;) Autorka prosi o poprawnosc gramatyczna a z nia u mnie na bakier :D

Bez przesady, całkiem poprawnie jest napisane, chłopak zrozumie.Ludzie gorzej piszą i się dogadują.

Gość beoatryce
A on ci odpisze: stupid bitch get off ! string cock and fuck me bitch!!! ;P

Gość beoatryce
zawsze cię waliłem!!!! głupia suko!!! :)

Gość shutupski
I cannot come on New Year's Eve. I don't have enough time off. I will probably come when it gets warmer. Probably, after what you just read, you will not want to know me anymore. We've been writing with each other for quite some time, you trusted me, and I havent told you something very important. I have two children. It's been great writing with you. You are a wonderful man. You deserve a better woman. I've been through a lot in my life. You trusted me and I hid something like that from you. I think I will be single for the rest of my life, cause no one wants a relationship with a woman with two children. I have so little time.. working, studying and taking care of my household and kids. A lot of times I'm sick of it all. You were the only one who was making me happy. I do not deserve you. I've got to forget you...

I'm so sorry, I can't spend the New Year's Eve with you. I hardly have spare time. Maybe I'll visit you when the weather is warmer but I think you wouldn't like me to come after hearing what I have to say. We've been writing for such a long time, you trusted me but I didn't tell you about something very important. I'm a mother of 2 kids. Writing with you was so pleasant, you're such a wonderful guy. You deserve a better woman. I've been through a lot in my life and I can't hold on. You trusted me but I've hidden it all. I think I'll be alone forever because no one wants to be in a relationship with a woman with kids. I'm so busy: work, learning, home. I can't stand it any more. You were the only one who gave me happiness. I don't deserve you. I've to forget...

Gość shutupski
* after what you read here

Zamiast pomoc, to u Was normalne, ze tylko dobic potraficie :( Autorko nie mart sie i przepraszam za byki bo napewno sa :( Kiedy ja sie w koncu naucze tej pieprzonej gramatyki 😭

Wow, widze, ze znalazly sie pomocne duszyczki :) Jak milo :)

Najładniejsze to na pewno, ale ja nie pisałam zbyt wzniosłym stylem, bo po co odbiorca ma wiedzieć, że osoby trzecie to pisały?

Ok, Autorko mozesz z cala pewnoscia przepisac tekst, ktory napisala Mother-In-Love :) Nativ moj chlopak sprawdzil 3 wersje i Mother-In-Love jest najlepsze ;) Moje oczywiscie jest suck :) Moj facet juz sie przyzwyczail do tego, ze mowie "ta stol wisiec na ten sciana' :D Powodzenia!!! :D

Gość moui smouik
Bardzo dziękuję wszystkim za przetłumaczenie.Dopiero dziś mu to wysłałam i dostałam taką odpowiedz: Hi my dear, You can always be honest with me. I forgive you, but I cant forget you. I want to see you still. I am sure you have wonderful kid. Can you still come, the weather is getting better and our desire to meet is getting even bigger. I already booked a flight back to Stockholm just because of you. I have been waiting so long time to meet you. Don't you still want to meet if I forgive you? :-) Kisses Wydaje mi się,że napisał to tylko z grzeczności,a tak naprawdę to nie chce poznać kobiety z dzieckiem. Jeszcze raz dzięki, chyba nie dam mu odpowiedzi, bo wiem,że i tak nic z tego nie będzie,a nie chcę już cierpieć

Z tego co przeczytałam to raczej dalej chce sie z toba spotkac Pisze ze bedzie czekac dlugi czas zeby sie spotkac . Nie wiem decyzja nalezy do ciebie .

Gość bjhbjhb
spierdalaj dziwko polska!! Nie znasz jezyka, nie potrafisz porozumiec sie z facetem, a ciagle do niego piszesz. Wspolczuje dzieciom matki lajzy, ktora ma zero przyzwoitosci:O:O