Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g3g3g3

globulki a okres

Polecane posty

Gość g3g3g3

mam przepisane przez gina glbulki wybralam juz 10 i dostalam dzisiaj okres(mialam za tydzien) co mam zrobic? aplikowac je nadal? czy jest sens? polowe opakowania wybrałam warto wiec przerywac? kurde nie wiem;/

Gość g3g3g3
doikładnie to przeciwgrzybiczne, przeciwbakteryjne czy cos tam bo jakas infekcja była

no to chyba nie ma sensu, bo one sie rozpuszczac maja a jak masz krwawienie to lekarstwo na miejscu raczej nie zostanie wiec nie ma sensu :)

Ile dni kuracji Ci zostało? Możliwe, że już antybiotyk sobie poradził z infekcją. Póki co nie ma sensu stosować tych globulek, bo wiadomo, ze wszystko wyleci ;)

Gość g3g3g3
20 globukek polowe juz wyczerpalam:o w sumie moze odstawie i za tydzien jak sie okres skonczy znowu?>ale pisze zeby nie przerywac kuurde nie wiem:o

Gość g3g3g3
tzn na ulotce pisze

Z zasady leczenia antybiotykiem się nie przerywa. Może idź do lekarza? powie co i jak i może poda jakiś lek doustnie.

Gość g3g3g3
do tego lekarza czeka sie miesiac :o sama nie wiem:o

W sumie jesteś dopiero w połowie. Jakby Ci 2 zostały, to ok, można dać sobie spokój, ale jeszcze drugie tyle. Takie infekcje nie są przyjemne, a nawracające gorzej się leczy. Zrób jak uważasz :) Chociaż zadzwoń do tego lekarza zapytaj co powinnaś w takiej sytuacji zrobić ;)

a tak nawiasem mowiac to nie masz ulotki? wpisz nazwe leku do googli i zobacz co pisza.

Gość g3g3g3
betadine-pisze ze mozna je stosowac podczas miesiaczki uff dzieki za rady