Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oNa znudzona

Ilu z Was wchodzi tu o tej porze wieczoram bo nie ma co robic???

Polecane posty

Gość oNa znudzona

Siedze w domu, Nudno mi strasznie. Moi chlopcy swietnie sie bawia. A co wy przeskrobalyscie ze konczycie tak jak ja??? Przegladajac fora i czaty????

Gość oNa znudzona
Widze ze kazdy busy zajety. Opowiedzcie o swoich najwiekszych zyciowych problemach bez kontekstu moga byc one zabawne hahah

Gość stokrotka wiosną zakwitła
Ok... ja tu jestem bo cierpię dziś na bezsenność. Dzielnie towarzyszy mi pies i reszta zwierzaków, mąż się obraził i śpi w sypialni a ja czytam o pierdołach :D

Gość Eustachy Man
Ja wchodzę bo mi się nudzi i to nie dlatego że nie miałbym nic do roboty ale dlatego że wszystko już mi się przejadło oprócz kafe. No i spać też od dawna nie mogę. Lipa straszna

Gość oNa znudzona
Ja ide jutro do pracy, mam bardzo glupia prace i to moj najwiekszy zyciowy problem. Nie moge narzekać bo sie nie mecze ale cos jest nie tak. I tez nie moge spac a zwierzat miec nie moge bo moj najemca sie nie zgadza.

Gość Eustachy Man
jaki zeckerman ??

a w co grasz, że tak rozkminiasz? Ja ostatnio przeszłam NWN i szukam czegoś nowego ;)

Gość oNa znudzona
pierwszy raz w zyciu mam forum. czy mogli byscie powiedziec co was w zyciu spelnia najbardziej. z czego jestesmy na codzien dumni

To współczuję. Ja zawsze miałam dom pełen zwierząt. Nie wyobrażam sobie bez nich mieszkania :) A praca... pracę zawsze można zmienić :)

Gość oNa znudzona
a TO wy sie tu wszyscy znacie???

Gość Eustachy Man
Ja jestem dumny z tego że..... Kurcze jakoś nic mi do głowy nie przychodzi, czy to źle??

Ostatnio z tego, że nauczyłam się gotować (oj dużo mi to czasu zajęło), ale upiekłam nawet ciasto. I wyrosło :D Tylko se trochę przypaliło :D

to chociaz rybke sobie kup!!!!!!!!!!!! ja siedze bo moj psychiatra twierdzi ze nie mam wogole kontaktu ze swiatem zewnetrznym wiec mu powiem zgodnie z prawda ze mam na kafe....to juz mnie nie bedzie musial takimi mocnymi psychotropami faszerowac

Gość Eustachy Man
miss lipstick>> jakie te psychotropy dostajesz bo może sobie na allegro zamówie

Polecam prozac. Serio. Sulpiryd, coaxil, xanax - sama lipa. Po prozacu miałam banię dwa tygodnie - później się człowiek przyzwyczaja :) No i barbiturany, ale to dostałam od kardiologa.

Gość oNa znudzona
heheh wiem teraz sie czaje na mrowki w takiej szklanej tubie bo one nie brudza. Gorzej jak sie rozbiegna. Ostatnio awansowalam ale nic sie z tym nie wiąże w sumie oprocz stresu. 3 razy wiekszego niz to mialo miejscie do tej pory

hehehe... skąd ja to znam. Dołożą odpowiedzialność i obowiązki... pensji niekoniecznie :D

no to ładnie , psuchotropy i kafe . mam nadzieję ,że żartujecie . bo ja sobie wiekszej klatki nie jestem wyobrazic :(

Podobno też Ganja jest fajna, ja nie wiem bo nigdy nie próbowałem bo to nakrotyk niebezpieczny przecież:O Prozak lepszy i bezpieczniejszy :)

kokaina uzaleznia zbyt trwale psychotropy zabieraja mi fantazje juz tak po nich nie rysuje ale jak przerwe to fantazja nie ma granic i ciagle maluje ale wtedy nie mam czasu na kafe:-( kurcze co robic??????????

no teraz nie bo pisze przy silnych nie robie nic nawet a na klawiaturze nie przycisne nie nie robie sobie jaj a co tez posiadasz to chorobsko????????????????a jesli chodzi o rysunki czy tez rysujesz malujesz???????????