Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oNa znudzona

Ilu z Was wchodzi tu o tej porze wieczoram bo nie ma co robic???

Polecane posty

a redakcja juz dawno śpi / kóooooorwa . maja pare dobrych okazów i . ida w pizdu kto im płaci . ja tez chce zobaczyć co namalowałaś!!!

Miałem depresje, chyba, przez 2 tygodnie, włąsciwie to był dól :O Nie rysuje ale z chęciąbym zobaczył twoje dzieła, oczywiście jeśli zechcesz mi je wysłać.

Ja bywam tu doskokiem o tej porze. Wracam po pracy do domu, zaraz spać bo od rana trening.

jankesa ja o zadnych moich chlopcach nic nie pisalam bylo tam cos na poczatku ale to nie ja......... ok i do ciebie: tak to taki dol bardziej chyba ze beda nawroty ale wg lekarzy jesli powazny stan utrzymuje sie ponad 2 tyg to mamy powoli doczynnienia z depr ale u mnie to juz od lat od dziecinstwa nie leczona doprowadza do silnych psychoz i schizofreni itd ale to nie tak latwo w paru zdanich wytlumaczyc a jak sie objawial twoj dol??????????? o rysunkach juto dobrze???????

miss, Ty poważnie z tą depresją? to raczej zabawne nie jest, znałem dwie osoby z depresją, teraz znam tylko jedną :(

a:moje obrazy bochomazy sa czescia mnie wiec nie pokazuje ich ludziom ktorych wogole nie znam a zreszta ty sie na sztuce tez znasz??????????myslalam ze na seksie????proktologii i gineklologii????????????

ja się na wszystkim znam, jestem typowym internetowym trollem, nie chcesz nie pokazuj :p

powaznie to nie pytaj co ja sie w szpitalu na ogladalam albo sie ktos powiesil w iinym pokoju albo na przepusce ........... albo ktos bardzo chcial albo nie chcial albo glosy slyszal ze musi..........

kurde, ja nie mam hobby :( robię to na co mam ochotę w danej chwili, chyba że muszę robić to na co nie mam ochoty

kinky moze mi nie uwierzysz ale znam ludzi ktorzy po ziele totalnie zwariowali psychozy poznalam swietnego chlopaka arab ale wyjatkowo normalny jaral od lat dostal schizy ze wszystko co je w co sie ubiera itd kierowane jest przez rzad zamykal sie w swoim mieszkaniu wyrzucal klucz przez okno i doprowadzal sie dosmierci glodowej cial meble ciuchy itd byl tak wychudzony jak anorektyk nie pomagaly psychotropy mimo ze sprawdzali ze tabletki lykal ziolo pozostawilo wielki slad w mozgu

miss prawdę rzecze, tylko nie wiadomo czy to trawa powoduje psychozy, czy może je uaktywnia, jak masz osobę ze schorzeniami w rodzinie, może być głupia neurastenia lub natręctwo, to uważaj (ale koka i tak gorsza)

Gość majucha
ja wchodze tu o tej porze bo chce poznac ciekawego faceta ktory ma ochote na zrobienie mu czegos fajnego!!

@ majucha to ja poproszę kanapkę z wędzonym łososiem, a pokażę ci jaki jestem fajny

akro wlsnie koka poglebila wszystko we mnie ale rzucilam teraz jestem czysta tak juz 5 miesiecy bedzie a ze schiza depresja rowniez genetycz......... to jeszcze latwiej bylo i te ciagle mysli samobojcze mam takie fajne cialo a tak pociete mialam silne bordoll line symptomy och tak a czy ta jedna z twoich znajomych osob sie powiesila????????

Gość majucha
akronim... a jak zrobilabym Ci ta kanapke z tym zdechlym zwierzem to jak bys pokazal jaki jestes fajny??

wlasnie dlatego chce ten rysunek lubie ogladac rysunki ludzi ktorzy twierdza ze nie umieja rysowac ok czasami tak jest na prawde ale to zabawne to narysujesz jednej to jak idziesz spac to dobranoc ja tez zaraz spadam

Gość majucha
akronim.. swiezych u mnie w domu brak zapraszam do Norwegii tam na pewno beda ;) jakbys mi pokazal ze jestes fajny?

ciekawska jesteś, ale na to trzeba zasłużyć, poszukam mniej leniwych w Norwegii

Gość majucha
akronim! pewnie ze ciekawska :) od zawsze taka bylam. nie wiem czemu sie tak bronisz przed powiedzeniem jakbys mi pokazal jaki jestes fajny? czyzbys nie mial nic do zaoferowania? ;)