Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania28dublin

przeczytajcie i szczerze odpowiedzcie

Polecane posty

Gość ania28dublin

Witam!Jestem mamą 2-letniej dziewczynki,z ojcem dziecka nie jestem praktycznie od początku ciąży.Wszystkie sprawy sądowe mamy uregulowane z mojej inicjatywy,bo on udał że nie ma sprawy.Jego rodzina chociaż mnie poznała(rodzice,rodzeństwo)wymazali mnie i córeczkę z pamięci.Nikt o nic nie pyta,nikt nie dzwoni ...tak jakby nas nigdy nie było.Dodam,że byliśmy parą przed ciążą,mieszkaliśmy za granicą po czym on wyjechał kiedy ja byłam w 3 msc.ciąży i powoli zaczął układać sobie życie w Polsce.Ale ja nie o tym... Mam pytanie? Czy związałybyście się z mężczyzną,który ma dziecko z poprzedniego związku a się nim nie interesuje,tyle,że płaci alimenty?Gdybyście oczywiście o istnieniu dziecka wiedziały? Czy to jest normalne?

Gość ghgfds
nie jest to jakiś gnój bez honoru

tez powiez ze stanowczo NIE-mozna nie zyc z druga osoba z ktora ma sie dziecko,nawet mona nie rozmaiwa,ale jak mozna nie miec jakiego kolwiek kontaktu z wlasnym dzieckiem? przeciez ono nie jest nigdy niczemu winne,jak rodzic moze tak poprostu odstawic dziecko w niepamiec.a o dzidkach to juz szkoda gada,przynajmniej oni powinni miec troche oleju w glowie.w zyciu z takim facetem bym nie byla,bo pewnie przy zajsciu w ciaze,by sie ulotnil

ułóz sobie zycie dziewczyno . jesli jemu nie zależy nawet na dziecko (bo kobieta sama co do siebie przełkjnie) . olej gościa . przypomni mu sie ,że ma dziecko jak będzie miał 50 . nie daj sie zbajerować ,bo będzie próbował za 1 -rok . ogarnij sie spójrz w lustro i nie daj sie tewmu co tam widzisz . jesteś wiele warta . bądż szczęsliwa . zadbaj o was.

Gość mysle ze jesli Kochasz Go
jesli Go kochasz to myślę że nie ma przeszkód; te alimenty jakos swiadcza o Nim na niekorzyść ale tak na prawde nie wiemy co spawilo ze jest tak a nie inaczej- dlatego nalezy powstrzymac nie od pochopnych opinii :)

Gość ania28dublin
Sama teraz się sobie dziwię, ...

Gość ghgfds
ludzie, przecież tu mowa, że autorka poznała takiego faceta i chce wiedzieć, czy coś wart

Gość ania28dublin
Ja już się ogarnęłam ,nie kocham go po prostu czasami się zastanawiam nad tym jak można się wiązać z facetem tak nieodpowiedzialnym,że własne dziecko ma w dupie.

Ania ... bierz pod uwage ,że my piszemy to co znamy ,lub co myslimy w danej kwestii .Ty musisz to dostosowac do swojego sumienia i serca . i do planów lub zmienic plany jesi n ie pokrywaja sie z rzeczywistościa . to jest twoje zycie , kafe jest tylko sposobem na wyrzucenie z siebie bolączek życia codziennego .

Gość ania28dublin
Nie ,nie nie bardziej tu chodzi o tego niby ojca który jest w związku z dziewczyną i mają dziecko razem i dziwi mnie to ze związała się z takim facetem który zapomniał ze ma jeszcze jedna,nie pamięta o urodzinach,nie dzwoni no nic.Mi małej mojej jest szkoda.Nie zrozumcie mnie zle,please.

Gość ania28dublin
Własnie to jest moja bolączka

wyrycz sie porządnie ,jutro obudz sie zapuchnięta i pomyśc patrząc w lustro ,że to znowu przez niego , i ,że masz dosyć takiej siebie. nie raz tak miałaś . zrób to na serio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ania28dublin
dzięki Jankesa ale ja już swoje wypłakałam dla niego nie mam już łez,szkoda by było na niego nasr......ć :)

Ania ..... piłas dzisiaj . sorry ,że sie pytam , jas tez pije piwo jak dzieciaki położe . ale jesli wiesz ,że masz dosyć na dzisiaj ,to usiądż do tematu rano . przeczytaj jeszcze raz . i wtedy zrób co masz zrobic . uwierz mi lepiej poczekaj do rana . łatwiej jest teraz zrobić . ale boli rano . jesli jestes na trzeżwo to sorry . podjełaś decyzje , działaj

Gość ania28dublin
a ty byłabyś z kimś takim,kto ma dziecko z poprzedniego zwiazku i ma je w d....?

Gość ania28dublin
Ja nie pije ja tak mam na trzezwo:)

no to wszystkie twoje decyzje sa słuszne . ja pije . ale mysle na trzezwo . traktuj moje rady na powaznie . życze wszystkiego lepszego.🌼😘

Gość ico? chujow sto!
czego to nie zrobią te prózne kurwiska dla tego orgazmu