Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvhgcjhvfgt

PODOBA MI SIE BRAT MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość cvhgcjhvfgt

z moim facetem jestem od kilku miesiecy, co prawda nie jest to jakies gorace uczucie, ale wielka sympatia. chyba weszłam w ten związek ze strachu przed samotnością. Ostatnio na jednej z imprez rodzinnych u niego, poznałam jego brata. To okropne, jak bardzo mi sie spodobał:( fizycznie bardzo i sposób bycia:( Dowiedziałam się,że rozstał się ze swoją dziewczyną. On też spoglądał na mnie, ja na niego, masakra. Nie chce tak. Może lepiej w ogóle odejsc od chłopaka i nie utrzymywac z nimi kontaktu, bo nie chce skrzywdzic mojego obecnego faceta, a sama tez cierpiec nie chce. :(

Gość BARDZO DOBRA RADA
wybierz tego, który ma większego bananka

Gość jezeli bys pomyslała
najlepsza opcja.posłuchac serca. znam taki przypadek.moja przyjaciolka zakochała sie w wujku swojego faceta . szczerze mu o tym powiedziała i jest z tym wujkiem.maja dziecko i sie kochaja.lepszej pary nie znam.

chyba nie łączy Cię wielkie uczucie ze swoim chłopakiem skoro masz takie dylematy. Nawet przez głowę by mi nie przeszło żeby zamienić sobie swojego kochanego chłopaka na jego brata nawet jakby był niewiadomo jaki cudowny........................