Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia7741

Martwie sie o tate

Polecane posty

Gość Sylwia7741

Moj tato ma ból w klatce piersiowej i szybko sie meczy. Moze to byc oznaka przed zawalem?dzisiaj poszedl do lekarza ale jeszcze nie wrocil. .dzwonie caly czas do niego i nie odbiera jeszcze gorzej sie martwie.

Gość seksowny tadeusz
no.....niedobrze...... lekarz

Gość jezeli bys pomyslała
to nie musi oznaczac wcale stanu przed zawałowego równie dobrze moze to byc zwykłe zapalenie płuc,moze to byc milion innych chorób do wyleczenia.

Gość seksowny tadeusz
ale lepiej brac po uwage gorszy scenariusz zeby sie nie oszukac ...moze tez byc nerwica ale to tylko powie lekarz

Gość Sylwia7741
Ale on sie meczy nawet przy chodzeniu jak z nim szlam do banku do musial sie zatrzymac by odpoczac przy wisilku fizycznym tez sie szybko meczy.mial juz problemy z sercem dlatego sie martwie.

Gość Sakura25
Mój Tato, kilka lat lemu miał takie same objawy co wypisałaś: szybko się męczył, nie mógł złapać oddechu, bolała go klatka piersiowa. Wysłaliśmy tatę do lekarza rodzinnego, który po "profilaktycznych" badaniach stwierdził że jest to nerwica, zapisał leki .... Z tatą zamiast coraz lepiej było coraz gorzej.... w końcu zasłabł w pracy i okazało się że pzrez ten cały czas miał zapadnięte płuco, miał odmę. Na szczęście dziś czuje sie znakomicie :)

Gość Sylwia7741
Boje sie wyloduje w szpitalu albo umrze wiem ze to glupie ale boje sie o swoich rodzicow bo jestem jedynaczka i oprocz rodzicow nie mam nikogo.

Gość Sylwia7741
Lezy w szpitalu na kardiochirurgi ma jakies kanaliki w sercu pozatykane to cos powaznego prosze o pomoc

Gość Sylwia7741
Bedzie mial operacje we wroclawiu

Gość Sylwia7741
Juz mnie wnerwia ten forum prawie same idioci