Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kolczykiem

kolczyk w pępku - wasze opinie...

Polecane posty

Gość z kolczykiem

chcialabym poznac opinie wasze na temat kolczyka w pepku, sama mam takiego juz ponad 5 lat i chyba najwyzszy czas go wyciagnac , czy komus sie jeszcze podoba kolczyk w pepku?

Gość jezeli bys pomyslała
ja mam 8 lat. nie wyciagam bo skoro go chcialam to go bede miec az mi brzuch nie urosnie

Gość z kolczykiem
up

ja mam tez mam okolo 8 lat, nie przyszlo mi nawet do glowy zeby go wyciagac... nie po to to robilam. zreszta pepek z dziura nie wyglada az tak atrakcyjnie. zmien kolczyk! od razu bedzie inaczej

Gość z kolczykiem
zmieniam co pare dni nawet ale jakos bardziej mi sie moj brzuch podoba bez kolczyka

Gość PaulaPola
ja mialam kolczyk w pepku, ale wyjelam i jakos tak nie chce juz go wkladac. A sytuacja byla taka ze poszlam na rtg kregoslupa i jak juz wyjelam tak zostalo. Rzeczywiscie dziura jest ale powoli sie zarasta i nie wyglada jakos zle...nie musze tak uwazac napewno jak gdy go mialam. Teraz jestem bardziej zadowolona

Gość marcella black
ja mam w pępku od pół rokuni nie zamierzam wyjmować.... w nosie mam 3 i pół roku....... miałam też koło ust takiego ślicznego ale wyjełam żeby zrobić dobre wrażenie w pierwszej pracy.... jak wyjełam tak już go nie włożyłam bo sie nie dało i trasznie mi szkoda tego kolczyka...... myśle teraz nad kolczykiem w brwi..... co o tym sądzicie?

Gość janek3443
w nosie jest odrażającey w pepku moze być

moim zdaniem gdziekolwiek nie zrobisz sobie kolczyka na twarzy, trzeba to dobrze przemyśleć bo niektorym w pewnych miejscach to nie pasuje. tez mam kolczka przy ustach i na szczescie nie bede go musiala wyjmowac do nowej pracy bo nie mieszkam w pl :)

Gość PaulaPola
ja mialam kolczyk w pepku, ale wyjelam i jakos tak nie chce juz go wkladac. A sytuacja byla taka ze poszlam na rtg kregoslupa i jak juz wyjelam tak zostalo. Rzeczywiscie dziura jest ale powoli sie zarasta i nie wyglada jakos zle...nie musze tak uwazac napewno jak gdy go mialam. Teraz jestem bardziej zadowolona

Gość marcella black
ja teraz jestem na stażu i w sumie moge wyglądać jak chce... maluje paznokcie na czarno lub na jaskrawy fiolet, mam mocny czarny makijaż, i proste natapirowane czarne włosy.... kolczyki świetnie wyglądają na mojej twatzy i wiem że jeszcze w tym roku przekuje albo brew albo spowrotem koło ust..... niektórych może to troche przerażać albo zniechęcać ale ważne żebym ja sie dobrze czuła:)

Gość marcella black
bo to zależy od miejsca i zależy też od długości czasu.... tzn że im dłużej nosisz kolczyk tym trudniej sie dziurka zarasta....

Ja rozumiem, dlatego wole teraz wyjac niz jak sie dowiem kiedys ze jestem w ciazy bo skoro skóra sie bedzie regularnie rozciągac to nawet dziurka nie bedzie miala szansy na zarośnięcie

Gość rerrrteer
tez mam dziure okolo 7 lat... ale kolczyk juz teraz wkladam np tylko gdy jestem nad jeziorem.