Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mailnavnv

NIE MAM KASY ZEBY PIĘKNIE WYGLĄDAC . :(

Polecane posty

Gość mailnavnv

wiem beznadziejny temat..ale nie mam kasy na dobre kosmetyki dodatki,ciuchy,buty wiele osob mowi ze jestem ladna ale raczej nie zadbaba,zwykle dzinsy,tani fluid,kolczyki za 2 zl,wlosy suche...nie stac mnie po prostu,wiem teraz mnie zjedziecie ze niektorzy nie mają co jesc,ale raz w zyciu postanowilam pomyslec o sobie..jak widze dziewczyny ladnie umalowane,ubrane zadbane yo tez taka chce byc..miec bluzki ,tuniki ,leggginsy ..

Gość powiedzmy to głośno
to idz do pracy

Gość mailnavnv
mam 18 lat ucze sie jeszcze

Gość też nie mam, a tyle
rzeczy brakuje. pracuje ale co mi z tego, po oplaceniu szkoly i rachunkow moglsm sobie pozwolic jedynie na rurki aż za 45 zł :o reszta na skromne życie :(

Gość wlasnie to
idz sobie zarobic czego oczekujesz???

Ja zarabiam, ale też nie mam na super ciuchy i kosmetyki. Ale walić to

Gość mailnavnv
mnie nie stac na podklad maybelline...

Gość taratatrata
ciuchy i kosmetyki to nie wszystko!

Gość też nie mam, a tyle
no nie wszystko, ale czlowiek ciągle sie szarpie w tym życiu żeby zarobić a nawet nie zostanie mu nic na takie przyjemności. pieniądze niby szczęścia nie dają, ale zakupy i owszem, kobiety o tym wiedzą ;)

Gość laraaa92.
ja tez mam 18 lat i raczej mam kase na to wszystko bo co miesiac dostaje 150 zł kasy od matki i zawsze tam jeszcze podprowadze :D jej 5, 10 zł czasami :p ale ja wole to wszytko wydac na : piwo, zioło, papierosy i wyjścia ze znajomymi tylko raz na miesiac ja juz naprawde np skonczy mi sie puder to ide i kupuje przewaznie taki do 25 zł. kredke do oczu, tusz do rzes, cienie mam na spolke z mama i to ona zawsze to kupuje, i kupuje fajne rózne bo ma kase. za to rzadko kupuje ubrania.... :( włosy mam ok i tez wszyscy mowia mi ze jestem ładna ... ale jak sie patrzy na te wypacykowane dziunie od stop do glow wiesz solarium, paznokcie, rozne błyskotki, ododatki to .... tez tak chce :O

mailnavnv- Polska to dziadostwo ogolnie :) ale rób to co kochasz , zamknij oczy i zacznij marzyc. pózniej zastanów sie jak zrealizować marzenia, pozóniej zacznij je realizwac, zarób piniedze a w tedy bedziesz sobie kupowała Lancomy, diory i zapomnisz o meybellinach :)

Gość mailnavnv
ja nie mam nawet 20 zl ,moi rodzice nie mają kasy i nie maja zeby mi dac 50 zl a co mowic wiecej

Gość też nie mam, a tyle
przezyjesz, musisz. co chcesz robic po szkole?

Gość 123451234512345
Roznos ulotki.

ja w Twoim wieku pracowalam dorywczo, zaczynalam majac 15 lat. w wieku 18 lat to udzielalm korepetycji, dorabialam w pewnym wydawnictwie, odprowadzalam 2 dzieci ze szkoly do matki do pracy. i wtedy mialam na swoje potrzeby jednocznie chodzac do szkoly - jak sie chce to sie da

Gość też nie mam, a tyle
ja też roznosilam ulotki, śmieszne pieniądze ale zawsze coś

Gość hell yeaaaaaaaaaah !
spoko ja też mam 18 lat i sie ucze i również nie mam na nic .. a to nie kwestiwa braku pieniędzy tylko tego , że moja matka woli sie najebać :O

Gość hell yeaaaaaaaaaah !
madź ale zauważ - nie wszedzie jest tak samo .

Gość Blowwww ;)
Iggy ile Ty masz lat ? bo bardzo mądrze piszesz ;)

Gość WQRWIIA
ja wydaje na podklad+sypki puder 50zl to wcale nie duzo patrzac na to ze starcza mi to na 4 miesiace -zwykle na miesiac

ja też nie mam kasy, alimenty 500 zł co mc a szkoła 450 i dojazdy jeszcze, dłużej niż 3 mce w żadnej pracy nie siedziałam, z ostatniej się zwolniłam bo nie dostałam tyle ile powinnam więc to nie jest tak prosto dorabiać ucząc się mając świadczenia np tak jak ja mogę zarobić max 720 zł netto a weź tu znajdź pracę inną niż telemarketing albo stacja orlen czy produkcja... praktyki ze szkół też trzeba robić przecież...w moim przpadku to akurat apteka bo robię technika farmaceutcznego i też mi jest wstyd pokazywać się ludziom jak fatalnie wygladam. gdyby nie 1 bliska mi osoba to ja nie wiem co bym zrobiła.

Gość Blowwww ;)
mila - a uczysz sie zaocznie ? i powiedz mi : przysługują Ci alimenty ? Bo nie długo będę w takiej samej sytuacji . I nie wiem jak to będzie :)

Gość legginsy legginsy:D
idz do szmateksu tam znajdziesz czasami zajenisty ciuch za kilka zł nie trzeba byc nadzianym by zajebiscie wyglądac

no pewnie, ze nie wszedzie. ja tez nie moglam liczyc na pieniadze od rodzicow. ale robilam, co sie dalo (m.in. pracowalam jako wrozka;))). sama rozwieszalam ulotki o korepetycjach, szykalam w necie, pytalam znajomych itd. a Ty czegos szukalas?

Gość Aniaaaaaaaaaaaq
mila po prostu jestes leniem, jak tak wszystko wybrzydzas

no i w wieku 18 lat sie nie malowalam wcale, poza sporadycznymi przypadkami przy okazji niektorych imprez.

tak do 25 roku życia bodajże ja mam 21 ale wsparcia żadnego, ojciec alkoholik a matka zostawiła mnie jak mialam 18 lat na wynajmowanym mieszkaniu a sama uciekła za granicę był ogromny problem z załatwieniem pieniędzy bo pozostali członkowie muszą się rozliczyć z us i należy przedłożyć zaświadczenia o zarobkach bo to nie jest tak, że Ty nie pracujesz to dostajesz

Gość Aniaaaaaaaaaaaq
madz jako wrozka? no co ty? w jakiejs korporacji czy sama sie oglaszalas?