Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeremi

perfumy w sklepie Sephora

Polecane posty

Gość jeremi

chcę kupić narzeczonej perfumy w Sephorze tak do 200zł na święta. Jakie polecacie ładne zapachy? Coś w stylu: CK, Armani, Dior, Chanel...

3...2....1 start Zaraz sie zacznie wymiana zapachów i dowiemy sie co u kogo na półce stoi ;)

Gość całkowicie czarny kot
zobacz co ma dziewczyna na półce - zrob listę - idz do sklepu i poprosc o cos podobnego

U mnie w domu stoi Salvador Dali, Salvador Dali - Eau De RubyLips Wywąchałam go jak byłam jeszcze w liceum :P Męża o niego mordowałam to mi przyniósł Mikołaj rok temu :D Na butelce nie ma dokładnej nazwy, a wiem, że jest tego kilka rodzajów ^^ Butelka jest przezroczysta, matowa z "wyrzeźbionymi" ustami :P Te perfumy zrobiły u mnie w pracy i na uczelni furorę ;P Polecam P.S. w sephorze one kosztowały w zeszłym roku chyba 250 zł.... ale były też mniejsze buteleczki

Gość prawiczek bezrobotny
a ja nie uzywam perfum. nie stać mnie

Gość herbaciana kawka
Przecież to zależy od tego, co lubi Twoja narzeczona... A każdy lubi co innego... Czy mocne, wyraźne zapachy, czy może delikatne, cytrusowe, kwiatowe... Są gusta i guściki, więc musisz zrobić rekonesans Jej perfum i jw ktoś napisał, sporządzić listę i pognać do perfumerii. Powodzenia :)