Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niccccollaa-

Mam na imię Nicola i się tego wstydzę

Polecane posty

Gość Niccccollaa-

Witam! Mam 16 lat i mam na imię Nicola. nie cierpię swojego imienia. Ludzie z klasy się ze mną wyśmiewają i mówią nicola cycola. Na dodatek zle brzmi z moim nazwiskiem, po prostu śmiesznie, jakby ktos na siłe chciał mnie ośieszyc. jestem zła na rodziców ze dali mi takie imię, miałam byc Patrycja, ale pozniej cos im odbiło i dali mi Nicola. Chciałabym zmienic imię na Patrycja

powinnas sie cieszyc ze wolaja na ciebie cycola lepsze to niz deska a imie mozesz zmieniec jak skonczysz 18 lat

Gość lghtdsfsdf
Mnie sie tam bardziej podoba Nicola niż Patrycja...

Gość Niccccollaa-
A mi się bardziej podoba Patrycja. imie Nicola wogole nie pasuje do mnie i glupio mi sie przedstawiac komus

generalnie posiadanie obcojezycznego imieni a W pOLSCE TO LEKKI OBCIACH Z kilku powodów, a nicol sporo sie namnozyło, jesli naprawde nie lubisz swojego iminienia to zmien sobie za dwa lata i po prosblemie

Gość lghtdsfsdf
"A mi się bardziej podoba Patrycja. imie Nicola wogole nie pasuje do mnie i glupio mi sie przedstawiac komus" :) Uwierz, że jakbyś miała na imie Patrycja od urodzenia mogłabyś mieć ten sam problem.. wiem po sobie.. Masz śliczne, oryginalne imię.

Gość lalalaaaaaaa
rany, przeciez to sliczne imie!! jest to imię zwycięzcy, walecznej kobiety, która niczego się nie boi, często Nikola to sportowiec, uwielbia gry i zabawy - a jak nie sport to imprezy do białego rana, ważna jest dla niej miłość i w tym aspekcie szuka partnera, który nie będzie z nią rywalizował - ma po prostu być tą prawdziwą drugą połówką...

Gość Niccccollaa-
Nicolas to po polsku Mikołaj wiec Nicola to jakby Mikołajka ale mnie to nie pociesza:(

Gość gawryn z lasu
Nicola to męskie imię niestety, to jedna z wersji imienia Mikołaj. w Polsce imię kobiece musi się kończyć na "a" wiec z zagranicznej Nicole powstał taki potworek jak Nicola-imię niby-żeńskie

Gość lghtdsfsdf
Może ci po prostu czegoś zazdroszczą, albo im podpadłaś z czymś. Wątpie, że śmieja się tylko z powodu twojego imienia. Znam jedną Nikole i jakoś nikt sie z niej nie śmieje...

gawryn z lasu- bredzisz jak potłuczony!!! :) meskie jest NICOLAS- po franzusko Nicoals wymiawa sie /'nicola/ tak wiec poslkie mikołajki wymawia sie tak samo jak imie prezydenta francji, a ja sie pytam dlazcego sie polacy nie ucza jesyków obcych hahaha :)