Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewe87

okres czy coś innego???

Polecane posty

Witam Od paru miesięcy staramy się zmężem o bobaska ale niestety nic z tego:) Okres mam co 29 dni tak mniej więcej ostatnio wypadł mi w terminie i przed okresem miałam juz objawy czyli ból piersi więcej jadłam , częsciej oddawałam mocz , kuło mnie w dole brzucha i jajniki rownież mnie bolały kiedy pojawiła się miesiączka zaniepokoiła mnie gdyż to była wydzielina koloru brązowego połączona jakby ze śluzem i wieczorem jak by mokro było jak by się woda lała na drugi dzień kolor był ni czerwony ni brązowy a dopiero na trzeci w miarę się uregulował kolor, ale jest bardzo skąpa do poprzednich miesiączek. Proszę o pomoc!!! Czy to może być ciąża , czy jakiś problem.

Gość wieszaczek ślimaczek
masz raka

Gość jakies zawirowania
hormonalne

Gość ..NATALA..
Tak, to może być ciąża.Zrób test ciążowy. pozdrawiam

Raka???? bardzo bym chciała być już w ciąży ale boję się zrobić testu bo nie chcę się kolejny raz rozczarować:( A miała któraś z was takie coś i była w ciąży??

Jeszcze dodam że przed @ miłam miałam biały śluz taki nie zbyt gęstawy.

do " wieszaczek ślimaczek " A niby po czym stwierdzasz ze to rak?? robiłam badania podstawowe krwi i moczu wyszły dobrze , cytologia również wyszła dobrze!! Więc trochę się zastanów co w ogóle piszesz!!!!