Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badz przyjaciolka przyjaciolki

Ile miałyście lat jak urodziłyście pierwsze dziecko ?

Polecane posty

Gość hmmm a ja mam
fotelnabiegunach no wlasnie dla mnie trageddia i tego chcemy uniknac w zyciu nie zwale sie tesciom albo rodzicom na glowe z mezem i dzieckiem do tego tylko maz u ciebie pracuje :( my nawet ze slubem czekalismy az ja dostane umowe o prace w zawodzie

Gość ja Was przebije
38 i od razu troje!!!

Gość badz przyjaciolka przyjaciolki
ja was przebije - gratulacje :)

Gość Uwielbiam wigilijne jedzenie
Miałam 21

Gość mama i żona
pierwsze 22 a drugie 32 :)

Gość hmmm a ja mam
fotelnabiegunach ale dla mnie bez roznicy czy ma sie oddzielna kondygnacje czy nie jednak jest sie u kogos gosciem nie w swoim mieszkaniu uwazam ze to jest nie w porzadku to po pierwsze a po drugie nie chcialabym mieszkac zaraz obok chocby najlepszych tesciow a sama mam przecudownych tesciow mlodzi powinni mieszkac osobno nie tylko na roznych kondygnacjach ale najlepiej w jakiejs oodleglosic od rodzicow i przedewszystkim na swoim

Gość lkdd
fotelnabiegunach- masz 23 lata i trójkę dzieci...?

Gość hmmm a ja mam
fotelnabiegunach wybacz ze to napisze ale dla mnie skrajna nieodpowiedzialnosc nie miec wlasnego domu a robic sobie 3 dzieci

Gość ja Was przebije
Dzięki, ale generalnie nie polecam ani takiej ilości ani w moim wieku, troche to odchorowalam, na szczescie juz wszystko ok

Gość piecdziesiattrzy
tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość Czy troche nie
za wcześniej na dziecko 20 lat. Jaką wiedzę przekażecie dzieciom, jakim doświadczeniem będziecie je wspierać, jak wy w swoim życiu nic nie widziałyście oprócz pieluch.

Gość zdesperowana bez pracy
dla mnie tez bez urazy, domek nawet malutki czy tam mieszkanko to podstawa, mj honor by mi nie pozwolł zwalic sie do tesciow, albo matki(ma dm ogromny)a zreszta kiedys mi powiedziała ze za maz sie wychodzi, po to zeby isc z domu a nie przyjsc:) maz pracuje ok zarabia , a ja chwilowo nie(rozwiazali firme) mam doła depreche niewyobrazam sibie niemajac domu i stałej pracy dzieciora zrobic.... mam 35l maz 38, i narazie nawet nie namawia mnie.Zaraz matki polki krzykna stara!!!1ok. moze ale za 3l, korona mi nie spadnie jak urodze a bede miec swoj kAt i maciezynski.

Gość mamzuzii
18 teraz 20

Gość pierwsze 32
drugie 35. a już widzę, że jakaś mordę wykrzywiła na początku wątku na wieść, że ktoś rodził w 30 wiośnie swego żywota :D Co ? Na wsi rodzić po 30tce to już się we łbie nie mieści, nie ? :D Ja rodziłam oboje dzieci po 30tce i wszyscy troje mamy się świetnie.

Gość euryfina
1 dziecko -29 lat 2 dziecko 30 lat...roznica jest 20 m-cy na szczescie mieszkamy sami...nie wyobrazam sobie mieszkac z rodzicami i tesciami...chociaz bardzo ich kocham i szanuje...

Gość hmmm a ja mam
fotelnabiegunach niepodpowiedzialnosc bo jak ktos chce byc dorosly miec meza dziekco to powinien byc dorosly do tego zbey miec swoj kat dla swojej rodziny powinien byc samodzielny i odpowiedzialny a nie mieszkac katem i innych i dobrze ktos tu napisal slub dziecko to zalozenie nowej rodziny i wyjscie z domu a nie zwalanie sie komus na glowe czy na kondygnacje czy do mieszkania

Gość lkdd
Tak, dla mnie jest to bardzo dziwne.

hmmm a ja mam ale przecież nie wszyscy muszą się wyprowadzać od rodziców czy teściów, my mielismy to dawno ustalone,że zamieszkamy u nich więc ja nie wiem gdzie ty widzisz problem? przeciez nigdzie nie jest napisane ,że trzeba miec oddzielnie mieszkanie a później dziecko !!s

Gość hmmm a ja mam
fotelnabiegunach no nic widac jestes kobieta pozbawiona odpowiedzialnosci samodzielnosci honoru i ambicji no tez tak mozna nie dziwie sie zebys mieszkala u sowich rodzicow ale mieszkasz u tesciow i jakos nie jest to dla ciebie ujmujace ze ktos ci przysluge robi i daje ci dach na glowa i w sumie przygarnia cie jak jakas sierote

Gość piecdziesiattrzy
ja moge zaplodnic jakas 20 ale odrazu uciekam, zeby pozniej nie bylo ze jakies tam o alimenty chcesz to zaplodnie bez pieniedzy niech juz bedzie i tak wam nie potrzebni faceci macie lekarzy ksiezy tatusiow kierownikow prezesow to wam starczy chyba?

Gość piecdziesiattrzy
no jescze zapomielem o bylych mezach w wiezieniu bratach bylych kochankach

a z czego wywnioskowałaś, że jestem pozbawiona honoru, ambicji i samodzielności?!!! to że mieszkam u teściów wiele małżeństw tak mieszka ja nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość hmmm a ja mam
fotelnabiegunach no bo wiele malzenst jest niesamodzielnych i nieodpowiedzialnych dalej sa dziecmi katem u swoich rodzicow tylko po slubie i ze swoimi dziecmi ale jak tobie to nie przeszkadza to brawo gratulowac