Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOPSZOP88

PROBLEM Z POTENCJALNYM KLIENTEM...

Polecane posty

Gość SZOPSZOP88

Napisał do mnie jakiś koleś z USA, że chce kupić 80 sztuk mojego produktu, bo ma bardzo dobrą cenę... Faktycznie zarabia na sztuce na serio dużo więc jest to zrozumiałe, ale coś mnie dziwi... Koleś chciał abym obliczyła mu koszt wraz z wysyłką i możliwym cłem i chce dane do przelewu i że wpłaci z góry a potem mu wysyłam i podał jakiś adres do stanów... Ale nie chciał mi podać nazwy swojej firmy! Powiedział, że nie ma firmy, ale ma "store"... Czy to nie bez sensu? Nie wiem co mi grozi jak podam komuś dane do konta? Ja już nie wiem jakie ludzie mają pomysły... Jak myślicie?

Gość cosiezwamistalo
ostatnio była taka afera, że babka pisała do sprzedawcy z allegro, że chce kupić aparat ale wysłać go sprzedawca ma do afryki niby przelala pieniadze i napisała,ze za duzo i prosila aby sprzedawca odesłał i odesłała wysłała aparat i wszytsko przepadło...

Gość SZOPSZOP88
Ten niby z usa jest i pisze, że wyśle jak on wpłaci... Nie rozumiem nic. Czemu ta babka zwróciła? :S

Gość cosiezwamistalo
bo zaufała i nie sprawdziła czy pieniadze wpłyneły jej na konto pisali o tym na trójmiasto.pl jak znajde link to podeśle

Gość oidwo
Możesz mu podać wyłącznie cenę towaru + koszt wysyłki. Cło on musi zapłacić. Jak dasz numer konta, to jedyne co może się stać to to, że pieniądze nie wpłyną..

Gość SZOPSZOP88
Tzn. nie może mi się włamać na konto, bo zna moje imię, nazwisko i numer konta?