Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik35671

cześć

Polecane posty

Gość pytajnik35671

Mam pytanie. Czy Waszym zdaniem jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Kochamy się z chłopakiem z prezerwatywą. On nigdy nie dochodzi we mnie, gdy czuje, że to już wychodzi i "spuszcza się" poza mną oczywiście cały czas jest w gumce. Uprawiamy w ten sposób seks od ok. 2 lat i do tej pory było ok. A teraz okres mi się spóźnia 4 dni no i nie wiem co o tym myśleć...

Gość pytajnik35671
kto jeszcze się wypowie

Gość szczepan
Szczepan sie wypowie :) 2 lata to dlugo wiec wpadka kiedys sie zdarzyc musi. 4 dni to nie problem. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze potrafi i 2 tygodnie. Cholerka. Ja niegdy bym sie na takie niewygoody nie zgodzil. Albo seks prawdziwy (z tabletakami anty) bez jakiegos "poza" i prezerwatywy albo wcale. Moze egoistycznie ale nie tzreba sie ograniczac. Popieram pomysl testu. Uspokoi Cie i wkoncu doczekasz sie. A na brzydkie wyrazenie "spuszcza się" doradzam zastowowanie slowa "dochodzi". Jakos lepiej sie to czyta. Moze niewiele wnioslem ale bedziesz miala co czytac przyanjmniej :). Nie chacialem Cie denerwowac ale moze poewiem, cztalem na tym forum jak dziewczyna zaszla na samym poczatku. Za drugim razem - peklo i dziekuje. Przemysl wiec troche sobie. W ciazy mozesz byc. Tylko Ty wiesz jak naprawde bylo. Jest seks jest ryzyko. Ale teraz to juz koncze:)

Gość szczepan
Sorki za bledy i nieskladne pismo ale pozno juz.

Gość karola232
"Mam pytanie. Czy Waszym zdaniem jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?" tego prawdopodobieństwa nawet nie ma :) nie jesteś,skoro używacie gumki i on dochodzi poza Tobą,to to jest poprostu niemożliwe :)