Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonnskss

dlaczego niektore kobiety leca na takich facetow ? ?

Polecane posty

Gość sonnskss

wracalam dzis z uczelni ,w autobusie naprzeciwko mnie usiadla para 20kilkuletnia ... Nie moglam oderwac wzroku od nich, nie ze mi sie podobali ,ale : facet wygladal jak zabawka ,jak ken ! Czarne wlosy, mocno niebieskie oczy , skora albo idealna? Albo byl umalowany ? Nie wiem. Ladny az do bolu,cukierkowy ludek, dziewczyna, podobna... I ja sie pytam :tak wyglada mezczyzna ? Czy nadeszly czasy obojniakow ?

Gość ewella2
a właściwie co Ci do tego? Zazdrość? Może nie jest to bardzo męskie ale już wolałabym takiego aniżeli zarośniętego brzuchala z piwskiem przed telewizorem...

Gość lody malinnowe
pewnie sama bys takiego chciala :D

Gość ewella2
o pewnie, jeszcze czego.Mam lepszego, nie jest żadnym lalusiem ani też domowym knurem (tak to nazywam zaniedbanych domowych maczo w papuciach z piwem)

Gość lody malinnowe
to bylo do autorki ;) inaczej by sie tak nie gapila

Gość ewella2
heh, możliwe ;)

Gość sonnskss
nikt mi sie nie podoba ! Tylko pytam czemu niektore leca na takich wypacykowanych gogusiow.

Gość ewella2
głupie pytanie , to kwestia gustu przecież. To tak jakby ktoś zapytał się dlaczego facet poleciał na Ciebie skoro wg tej osoby jesteś nieatrakcyjna? Jednym sie podoba pomarańczowy drugim niebieski więc nie zaprzątaj sobie głowy takimi "problemami"

Gość sonnskss
zal mi dupe sciska,ze tacy na mnie nie patrza :(

Gość ja bym chyba poleciała
Nie pociągają mnie brzuchaci, niedomyci i ordynarni...

a dlaczego leca na tych co wyglądają jakby w życiu z łazienki nie korzystali??? kwestia gustu , ja jednak lubie jak facet dba o siebie ale nie bardziej ode mnie :p bo laleczki mnie obrzydzają

Gość autorka ma racje
Z jednej strony niby kwestia gustu ale z drugiej to zatarcie różnicy między kobietą a mężczyzna. Mi również brakuje widoku normalnych mężczyzn!

Gość a dlaczego kobieta
lata za narkomanem? lata za nieudacznikiem i fajtułap[ą? lata za brutalem? lata za rudym? lata za facetm na wozku inwalidzkim? lata za facetem z grzybicą stop? lata za alkoholikiem? lata za skąpcem? lata za wulgarnym typem? lata za podrywaczem i lovelasem? lata za idiotą? lata za brzydalem ? ... miłosc nie wybiera miłosc jest slepa nic ci do nich

Gość ha ha ha ha ale zal
nie rozumiesz czemu kobiety leca na przystojnych facetow? Twoj ma pewnie ospowatą twarz, bure oczy i nijakie wlosy, ale sobie wmawiasz ze facet ma byc "meski" a nie piekny... ha ha ha :D

Gość oh ale mialam orgazm
autorka znajac zycie do tej pory o nim mysli :D to ze facet ma byc meski,owlosiony bla bla mowia brzydule i przecietniary...bo wiedza ze taki na nia nie spojrzy....

Gość iwika1987
A co masz do rudych?? :P :P

Gość wesola baba z kafe
a mi sie podobają tacy :) aż chcę się dotknąć ,przytulać i całować :D oczywiście takiego lalusia a nie stworka przypominającego kobiete :)

Gość zapewnie i pewne
bo są pojebane :D plastik ciagnie do plastika

Gość sonnskss
zsikałam sie cieplym moczem gy go ujrzałam.