Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huyftftyfu

dom, mieszkanie do 600 000zł.

Polecane posty

Gość huyftftyfu

Niedługo czeka mnie przypływ gotówki i tak się zastanawiam co kupić: dom w moim mieście czy w Wawie gdzie studiuję mieszkanie. Tylko nie wiem czy dostanę w Wawie na przedmieściach jakiś dom lub mieszkanko do 600 000zł. Wątpię w to bo musiałabym mieć z milion a chcę jeszcze kupić auta do 200000. Muszę mieć też na nie(2-3)miejsca garażowe. Co byście radzili bo czas mnie nagli a ja nie wiem co powinnam zrobić. Mam mętlik w głowie:/

Gość łoki toki
marna prowokacja

Gość dlaczego prowokacja
teraz ceny fajnych mieszkan sa powalajace. Takie konkretne co ja idzialam to pol milona kosztuje a nie mieszkam w Wawie doliczyc umeblowanie to 600000zl by wyszlo pewnie

Gość huyftftyfu
Jaka prowokacja? Ja tu mam naprawdę z tym problem. Myślałam, że kupię dom w moim mieście ale pracę mam w Wawie a w moim mieście nie mam perpektyw a dojeżdżanie ponad godzinne codziennie przez wiele lat mi się nie uśmiecha. Zwłaszcza teraz sobie to uświadomiłam podczas tych mrozów. Szukałam ogłoszeń ale nie ma nic do 600 000 w Wawie a nie mam miliona, żeby tam kupić dom. Będę mieć tylko 600 000na mieszkanie. Mam znajomych w Pruszkowie, Tworkach i Grodzisku ale wolałabym chociaż na przedmieściach Wawy. Jest ktoś z Wawy? Można coś kupić do pół miliona czy nie ma szansy?

Gość ile tych aut kupisz
za tę kasę to jakiś złom chyba :P a dom - lepiankę

Gość huyftftyfu
chcę kupić ściągane z niemiec lub usa albo używane. Jedno auto do około 130000, jakies tanie i komercyjne.

Gość Pani Gosia...
samochód za 200000 to złom ??? Kretynka !!!

Gość mechanikerrrrr
KUp se Toyotę Yaris za grosze. Przynajmniej to samochód dobrej jakości.

Gość huyftftyfu
za 200000 to bym musiała parę tych toyot kupić. Za 130 000 to już dużo lepsze auto kupię.

Gość jasne że złom
:P a kasa na dom na zrujnowaną kawalerkę ci wystarczy

Gość huyftftyfu
ktoś tu się zna na tym? dziękuję za wpisy osób nie będących w temacie. nic one nie dają a tylko zaśmiecają :P

Gość jjjjjjj jjjjjjj
w wawie bedzie ciezko o dom za ta kase, juz predzej jakies mieszkanko.. u mnie na slasku, na mega zadupiu postawienie sredniej wielkosci domu to koszt bliski 800 000 a do warszawy ta zabita dechami wies sie nie umywa;p

Gość Ty z Tworek piszesz ?
Idź chłopcze do kibla i zwal se konia , albo się wysraj. tylko pamiętaj o papierze toaletowym. Bo ja se zapomniałam . Moje rady osobiście na maila.

Gość huyftftyfu
Boję się brać jeszcze dodatkowo kredyt ale może wezmę by kupić ten dom . No chyba, że mieszkanie kupię. Sama już nie wiem ale dziękuję za rady.

Gość to moze tak