Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

w mojej klasie

Koleżanka została dzisiaj upokorzona i dobrze jej tak!!

Polecane posty

Ubliżała jednemu koledze a ten zwyzywał ją i oblał sokiem. Kiedyś pisałam tu już że ten chłopak ją opluł...http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4599495 Oczywiście miał rację skoro ona się tak do niego odnosi, ale najgorsza w tym wszystkim jest że wychowawczyni była świadkiem tamtej sytuacji i wpisała koledze uwagę a koleżance nie, z resztą tamtym razem gdy ona została opluta i poskarżyła wychowawczyni powiedziałam że ona kłamie a teraz już nie miałam jak pomóc temu chłopakowi.

Gość dasfasdafagsd
Autorko jesteś dla mnie śmieciem:( Popierasz chłopaka który źle traktuje kobiety :(

E tam źle traktuje kobiety, należało się to suce. Teraz nie mogłam nic skłamac ale gdybym mogła pomóc chłopakowi tak jak tamtym razem zrobiłabym to bez wahania. Przynajmniej idiotka wie gdzie jest jej miejsce.

Gość ..i need help...
a mi sie wydaje ze jest to tylko i wylacznie forma prostackiej zazdrosci! Prawda jest taka ze jej zazdroscisz i obrazasz ja bo myslisz ze ten chlopak zwroci na Ciebie uwage... klasyczny przyklad ... zalosne.

Ten chłopak jest ofiarą klasową, na moim poprzednim topicu większośc osób pisało że chłopak dobrze zrobił że ją opluł. Ona mu tam dogryzała ty śmieciu itd. A on ją oblał sokiem, należało się jej to i jeszcze zwyzywał.

Gość majaa..
ah czyli to ona jest ździra! no to pewnie dobrze zrobil a Ty rozumiem bronisz go bo jest slabszy tak?

No fizycznie to pewnie słabszy nie jest, tego nie wiadomo nigdy się z nikim nie bił:D ale inna sprawa to ta że on nie umie odpyskowac i bardzo się wszystkim przejmuje a większośc osób to wykorzystuje.

Gość majaa..
tak znam ten typ w kazdej klasie niestety znajduja takich kozlow ofiarnych. dobrze robisz ze go bronisz.

Gość Egoistka do kwadratu.
dobrze zrobił, to ta dziewczyna jest śmieciem, dlaczego do cholery się nad nim znęca ?! to że nie ma najlepszej sytuacji rodzinnej i tak dalej wcale nie upoważnia tej głupiutkiej dziewuchy do poniżania go. dobrze chłopak zrobił, jeszcze bym mu rękę podała z szacunku..

Gość majaa..
hatsumomo .. ona go ponoc przesladuje od 1 liecum i inni widzac to robia podobnie. ździra jest prowodyrem ktorej wg mojej subiektywnej oceny nalezalo sie

No kiedyś ją opluł a teraz oblał sokiem. Ona potrafi przy 20 osobach wypomniec mu że w jego domu mieszkają alkoholicy. Wiecie jakie to jest upokorzenie tym bardziej że jest to prawda. On często z powodu klasy potrafił po prostu nie isc do szkoły. A w klasie gdy ten ją opluł czy oblał po prostu śmiali się z tego.

dzieci tak juz maja ja upokarzalem lepiej np dziewczyny ladowaly w smietniku, wyzwiska itd czesta beczaly, slbe ogniwa czyli frajerzy dostawali, na studiach wykanczalem juz psychicznie a teraz tylko dla rozrywki

Gość majaa..
tak ludzie sa okrutni..gimnazjum i liceum to taki etap utożsamiania sie z grupa rowniesnicza i niestety kazdy robi na wzor kazdego...sa oczywiscie odosobnione wyjatki ale niestety jak ktos sie z kogos smieje i o upokarza w klasie inni na to przyklaskuja

Gość Egoistka do kwadratu.
jakbym kur.wa taką zdzi.rę na ulicy dorwała, to by mnie juz na zawsze popamiętała. jak byłam w liceum w klasie była taka dziewczyna, również bardzo mądra ale biedna.. była wyśmiewana, nie miała nikogo. pod koniec 1 liceum znalazła mnie. do dzis jesteśmy przyjaciółkami, a ona teraz pracuje w wielkiej firmie...

Gość majaa..
sperminator...wierzysz w karme? mam nadzieje ze cie dosiegnie kiedys. takich jak ty powinni zamykac w zakladach zamknietych :)

Gość majaa..
A co czujesz ze jestes lepszy? takim zachowaniem pokazujesz ze jestes zerem. masz chorobe psychiczna o nazwie SADYZM musisz sie chlopie leczyc bo stwarzasz zagrozenie dla NORMALYCH ludzi

Gość .../...
i bardzo dobrze, należało się suce 🖐️

Gość majaa..
mam nadzieje ze "ten typ" kiedys przejrzy na oczy i zmieni swoje zachowanie, bo jak sobie pomysle ze tacy jak ty chodza po tym swiecie to mi sie slabo robi

Gość .../...
swoją drogą w mojej klasie też była jedna taka pyskata suka, typ dokładnie taki sam jak szmata opisana przez autorkę (czyli typ wulgarno-tyrający). Kiedy zaczęła być o wiele zbyt śmiała wobec mnie kilkukrotnie doprowadziłem ją do płaczu przy całej klasie (i ku uciesze klasy która również zaczynała mieć tępego kuurwiszcza dość). Nie oplułem jej, ale po prostu kilka razy naruszyłem czuły punkt :D. Szmata wolała powtarzać niż być w tej klasie :D. Morał z tego taki - co kto sieje, ten to zbiera :). A nawet jeżeli ktoś chce poniżać ludzi, niech dwa razy zastanowi się czy jest przygotowany do tego, że kiedyś i on/ona może się przez to znaleźć w podobnej sytuacji :).

Gość majaa..
tylko zauwaz ze te osoby nie czynia drugiemu zla tylko szerza dobro...ty natomiast smiejesz sie i cieszysz ze przez twoje zachowanie ktos mogl trafic do zakladu zamknietego...no psychopata istny... :|

kazdy czyni zlo drugiemu taka juz nasza natura, co do psychopaty kiedys myslalem nad tym ale doszedlem do wniosku ze jednak jestem normalny :)

Gość majaa..
pewnie ze w swoim mniemaniu wydajesz sie sobie normalny to jest tzw. racjonalizacja ;) gdybys mial do siebie dystans a nie nababane EGO doszedlbys do innych wnioskow i pomogl sobie a zarazem otoczeniu ;)

Gość majaa..
lubię łykać spermę takich wulgarnych draniów...to prawdziwe samce! :classic_cool:

Do sperminatora zachowuje się jak głupek. Co do tej dziewczyny to to jest strasznie wredna suka, gdy za pierwszym razem ją opluł to skarżyła się że została opluta a ja powiedziałam że ona kłamie. Teraz nie mogłam jak pomóc bo kolega zrobił to przy nauczycielce.

Gość majaa..
bawia mnie ci prosci jak budowa cepa podszywacze...nic na tym nie zyskasz bo kto czyta ten widzi styl pisania takze nadaremno twe trudy :)

Gość .../...
a zwyzywał ją chociaż?:) bo samo oplucie to chyba za mało, jeżeli ona go gnębi od samego początku.