Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

mam wyrzytu chyba jestem nienormalna ?

Polecane posty

ze nie wysłałam exowi zyczen urodzinowych:O i teraz siedze i myse ze jednak mogłam wysłać pomijajac ze olał mnie z dnia na dzein piszac cos na gg o sensie naszego zwiazku i wiecej sie nie odezwał:O wiec postanowiłam ze nie bede miła mimo iz mineło 3 tyg to zyczen mu nie wysłałam... ajednak ciezar mam na sercu:O

Gość ej, nie zaczynaj znowu
juz to pisalas. Masz wyrzuty wzgledem kolesia ktory serwal przez GG??? Nie rozsmieszaj, prosze. Ty jednak chyba masz wyrzuty nie wzgledem niego, tylko siebie samej, ze zmarnowalas okazje na odnowienie kontaktu z nim. Tylko znowu, z kim???? Z kims kto zerwal przez GG?????? Daj se spokoj. Koles jest nic nie wart.

ja to wszystko wiem a jeszcze miesiac temu myslałam co by mu kupić na urodziny i gwiazdke:O

Gość ej, nie zaczynaj znowu
ja juz nie wiem jak ci przemowic do rozsadku. Tesknisz, to normalne po rozstaniu, no ale na milosc boska, sproboj logicznie pomyslec. Czy naprawde mozna traktowac powaznie kogos, kto sie w taki sposob wobec ciebie zachowal???? Czy naprawde chcialabys byc z nim znowu, skoro on ma takie lekkie podejscie do zwiazku? nie balabys sie ze zachowa sie tak samo i zniknie nagle bez slowa albo zerwie z dnia na dzien przez GG? Czy naprawde warto na taka osobe poswiecac swoja energie, myslec o tym i katowac sie wyrzutami sumienia??????

Tak jestes nienormalna. Nie zastanawiaj się nie waidomo nad czym skoro koleś rozstał się z Tobą przez GG tzn. że jest piperzonym tchórzem i nie był Ciebie wart.Znając życie jakbyś wysłała mu smsa, byłabyś znowu zawiedziona, bo zapewne nic by nie odpisał, a jak już napisałby swoje "dziękuję" to szukałabyś dalej kontaktu i narobiła sobie niepotrzebnych nadziei..