Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Breathena

Sylwester

Polecane posty

Gość Breathena

Jak spędzacie sylwestra w tym roku? :)

Gość badz przyjaciolka przyjaciołki
W domu z narzeczonym :O zbieramy na slub, nie ma kasy na sylwestra :)

Gość Breathena
ja jeszcze gorzej. Jak zwykle beznadziejnie nudno idiotycznie z .... rodziną. Tak wogóle to nie lubię tego całego sylwestra

Gość też w domu
Jak zwykle zresztą.

Gość Breathena
widzę że wy też chyba nie za bardzo przepadacie za sylwkiem?

Gość też w domu
Na pewno nigdy nie szalałam i nie szaleję na punkcie Sylwestra. Ale prawda jest też taka, że jestem domatorką i tu się najlepiej czuję. Czasem uda się zorganizować Sylwestra w domu w małym gronie, ale w tym roku nic z tego. Gdybym dostałam propozycję pójścia na jakąś kameralną imprezę to może bym skorzystała, ale ogólnie rzecz biorąc nie przeżywam tego wszystkiego za bardzo.

Gość Breathena
mnie to ogólnie denerwuje. Zazwyczaj przyjezdza moja siostra z mężem i synkiem. Wtedy jest okropnie bo trzeba przy nich "skakać" dodam tylko że mieszkamy w małej części domu bo moja babka zajmuję większą część. !!!! Sorry że to piszę ale aż mnie trzęsie na samą myśl i o siostrze i o babce.... ah życie

Gość nie wytrzymalabym
sama w domu! ale ja jestem typem imprezowiczki :) robimy z facetem impreze u siebie, zapraszamy kilka osob, kolo godz. 1.00 idziemy do klubu ;)

Gość Breathena
zazdroszczę ci. ja jestem samotna, nie mam faceta. ogólnie to mi to aż tak bardzo nie przeszkadza, można się przyzwyczaić.

Gość szczęśliwiec
ja tez niestety w domu chlopaka, kolejny sylwek w domu:O ale chociaZ tyle dobrze że razem z chłopaka kolegą i jego dziewczyną, to bedzie weselej, bo w tamtego sylwestra siedzieliśmy z chłopaka rodzicami, to dopiero nudny i beznadziejny Sylwester więc nie narzekajcie