Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztuczna_naturalność

"przyjaciele" mnie upokorzyli ..

Polecane posty

przebywamy w swoim towarzystwie od początku tego roku szkolnego ( jestem w 2 liceum) wcześniej byłam wzorową córką. teraz piję, palę fajki i zielsko, przeklinam - presja otoczenia, chęć podporządkowania... ale dziś dziewczyna, która uważa sie za przywódce naszej grupy powiedziała ze "takie cnotki niewydymki, które jarają zielsko żeby zapomniec o swoim żałosnym życiu, nie mają tu, u nas, nic do szukania" zatkało mnie jak to usłyszałam. nikt sie za mną nie wstawił, wstałam, powiedziałam "narazie" i poszłam.. czuje sie jak szmata..

Gość majaa..
kolezanko to nie jest grupa dla Ciebie .. to sa ludzie straceni ktorzy juz zawsze beda wegetowac... znajdz sobie innych znajomych bo z takimi daleko nie zajdziesz. nie warto sie zadawac z taka patologia

Gość Egoistka do kwadratu.
boze, ale sobie przesrałas zadawajac sie z taka hołotą .. a tej koleżance to9 wiecej rozumku zycze..

ale to oni byli moimi przyjaciółmi, ufałam im..

Gość majaa..
Tobie sie tylko tak wydawalo ze to byli Twoi przyjaciele.. tacy ludzie nie sa w stanie byc prawdziwymi przyjaciolmi oni nie mysla racjonalnie , mysla kiedy sie znow uchlac i ujarac...takie plytki zywot by Ci odpowiadalo?

Kur&3173wa co to jest ogólnopolski dzień upokorzeń? Chyba z trzeci topik o tym na kafe plus moje własne poniżenie :O Wal takich ludzi, nie są warci zainteresowania. Ludzie są okrutni i bezwzględni, tego nie zmienisz. Możesz tylko nie stać się taka jak oni

:O

Gość majaa..
SPERMOłyku... dlaczego uwazasz ze to pro? ludzie tacy sa po twoich wczesniejszych wypowiedziech mozna stwierdzic ze ty bys sie zachowal podobnie jak ta jej niby przyjaciolka :)

Gość .../...
zmień towarzystwo 🖐️ może przez jakiś czas będziesz chodziła sama, ale spokojnie, zawsze się gdzieś zaczepisz jeżeli jesteś chociaż trochę komunikatywna. A kiedy złość przejdzie tym siksom z którymi teraz się trzymasz (bądź świadoma, że się ostro wkuurwią) to i z nimi będziesz w końcu miała niezbyt bliskie, ale poprawne relacje. poza tym widzę, że mają na ciebie zły wpływ, więc czym prędzej porzuć takie towarzystwo 🖐️

Gość kurcze dziewczyno
i bardzo dobrze ze tak sie stalo. Spadlabys z nimi na samo dno. Powinnas byc im za to wdzieczna.

eh ta dzisiejsza młodziez. znam ludzi z rocznika 93 ... okropnosc. uważają się za wielce dorosłych, a najlepsze jak sie byzkają a pozniej muszą razem do szkoly chodzićpatrzeć sobie w twearz nawet po rozstaniu :)

Pierdol ich. Mam w klasie takie lampucery, ktore mają się za bóstwa, wiem co to znaczy. Jedna z nich będąc z jakimś chłopakiem pojechała na wakacje do tunezji. Ogłaszała wszem i wobec, że się ruchała z arabami bez gumki. Potem wróciła do polski i bzykała się ze swoim chłopakiem, też bez gumki. Wstyd mi, że to mój rocznik, właśnie 93...