Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowane niebo

Dobry podkład do 20 zł - poradźcie proszę!

Polecane posty

Gość malowane niebo

Dziewczyny możecie polecić jakiś dobry, sprawdzony podkład do twarzy, cenowo tak do 20 zł bo kupowałam wiele z wyższych półek i się nie sprawdziły, wiec szkoda mi znowu wyrzucać pieniądze w błoto. Nie oczekuję cudów, chcę po prostu żeby ładnie krył, ale nie robił maski i żebym nie świeciła się po nim jak latarnia morska. Pomożecie? :)

Gość makaaaareeenaaaa
no coz. Do 20 zl to nie pamietam, ale wiem, ze mialam i takie. Moge Ci polecic Lirene City Matt czy jakos tak, moze troszke wiecej kosztuje, bo w granicach 22 zl, ale jak dla mnie byl bardzo dobry, do poki moja cera sie nie zmienila. Teraz mam bardzo fajny, ale za 25,99 z Maybelline Affinitone, bardzo fajny!!! Miałam też z AA za ok, 22 zl, ale sredni, bardzo rozswietlal, i po kilku godzinach zostal juz tylko brokat :D bardzo dobry jest z Roleara ae to juz roższe, a z tych tańszych to jeszcze kilka bylo, ale nie pamietam jakie :P jak sobie przypomne to napisze :D

Gość snsns,s:s::s:s:s
mnie stac na drozsze ale zawsze kupuje Lrence cityy mat i jestem zadowolona

Gość złodziejka
polecam soraya sceniczny ale nie pamiętam dokładnie ile kosztuje, chyba coś ponad 20zł.dobrze matuje :)pamiętam reakcje mojej siostry jak go zobaczyła:"a co?masz zamiar występowac w teatrze?" ")

Gość jaki puder?
Rolear? Buahahahaha :-D Chyba L'oreal tępaku :-D

Gość A moim zdaniem to zdecydowanie
Lirene City Matt Używam od lat,dobrze kryje,nie robi maski,świetnie matuje,jest trwały.

polecam dermacol -bardzo wydajny i bardzo dobrze kryje niedoskonałości.

Gość Żampolinaa
dobry podkład do 20 zł? VIRTUAL LONG MATT o ile sie nie myle, firma JOKO. SUPER. mam 22 lata, podkładów używam od kilku lat, w cenach 6-60 zł i ten był na drugim miejscu zaraz za dwoma za 60 zł :D Kosztuje AŻ 12 zł, tylko ciężko go dostać przynajmniej w moich okolicach., Ale naprawdę polecam!!!

Gość sdsdsaggder
no ale on kosztuje z 27 zł. Nie raz jest jakaś promocja

Dermacol jest fajny ale jako korektor. Trzeba mieć dużą wprawę żeby nałożyć go bez tworzenia maski. Jednak jest to już podkład profesjonalny

Gość monika riczartson
nie wiem z jak wysoko ta półka była, pewnie soraya za 20,50?? prawda jest taka, że za DOBRY podkład trzeba zapłacić dość sporo, przeszłam chyba przez wszystkie możliwe, teraz kupuję heleny rubinstain, ale on kosztuje ok. 200zł wiem jedno, warto uskładać kasę, rozumiem, że to może być dużo dla kogoś, kupuję tańsze tusze, cienie czy kredki ale puder jest jak twoje ubranie

Gość ja ci doradze...
Najlepszy lirene city mat dziewczyno ja jeszcze do niedawana myslalam ze jak podklad to tylko taki za 50 zł ( max factor, loreal, bourjois) ale z ciekoawosci sprobowalm wlasnie podklad lirene zachwalany pod niebiosa na wizazu i jestem w mega szoku do dzis!! stosuje go od 2 tyg i moge powiedziec ze juz nie wroce do tamtych podkladow bo szkoda kasy skoro ten sam efekt uzyskuje za 20 zeta :))) i jeszcze identyczna sytuacje miałam z tuszami....teraz zamiast MF 2000 calorie uzywam tusz za 10 zł firmy hean maxi...(cos tam cos tam nie pamietam a nie chce mi sie isc do kosmetyczki:), taki w zsrebnym opakowaniu....REWELACJAAAAAAA!!!

Gość ja ci doradze...
monika riczartson nie obraz sie monika ale smieszy mnie to co piszesz bo wyprobowalam 3 podklady z tzw gornej polki ( lancome, chanel, cliniqe) i uwazam ze lepiej sie sprawdzały podklady ze sredniej połki a teraz dorzucam do tego jeszcze podklad za 20 zl lirene... ale ty kupuj ten za 200 zł i wmawiaj sobie dalej ze wygladasz w nim o wiele piekniej:)

Gość ja ci doradze...
aha co do pudru lirene to mozna go porownac do max factor colour adpat lub loreal true mach....wiec nie tworzy na pewno maski, jest bardzo naturalny ale daje ladny kolor....ja uzywam koloru bezowego-jest super!

Monika Ten twój podkład za 200 ma taki sam skład jak Lirene za 22:) Skoro uważasz,że dzięki napisowi na opakowaniu podkładu jesteś piękniejsza to brawo:)

Gość patttttttttttttison
jeśli ktoś twierdzi, że podkład za 20 zł jest lepszy od np. heleny r. czy lancoma to znaczy, że albo miał źle dobrany kolor lub rodzaj lub nie próbował...(podróbki straganowe to nie to samo co z salonu) od kiedy spróbowałam taki lepszy podkład to już nie wrócę do tej tanizny, po której po godzinie świeciła mi się twarz, podkład się "turlał" po twarzy, masakra, to jest tak jakby jeżdzić maluchem i mercedesem, i tym i tym dojedziesz:)

Gość jandzia z anielowa
fakt, za jakość trzeba zapłacić, dlaczego się wkurzacie, nie wszystkich musi być stać:) dlatego są tanie i drogie, dla każdego

(podróbki straganowe to nie to samo co z salonu ) hahahhahaha:):):):)

Gość ja ci doradze...
paaaaaat a to se wydawaj 200 zł na podkład:O juz wolalbym podklad cliniqe za 100 zł ale wydawac 200 zł???to chore... a sprobuj sobie lirene...swietnie matuje i super wygładza buźkę!

Gość malowane niebo
monika riczartson Jestem studentką, więc wydawanie 200 zł na podkład jest poza moimi możliwościami finansowymi, ale nawet gdybym mogła to i tak nie wydałabym tyle. Dotychczas używałam podkładów w przedziale 40-60 zł i stąd moja frustracja, bo wydaję kasę, napalę się jak szczerbaty na suchary na tę obiecywaną idealną cerę, a tu klops. Dlatego chcę się przerzucić na tańszy podkład skoro efekt podobny i dlatego proszę Was o radę. Co do Citty Matt to owszem, stosowałam, ale jednak szukam dalej :)

a kto sie wkurza? Ja tez użyłam bardzo drogich,całą masę. Raz z ciekawości kupiła Lirene,sis mi poleciła. Jest świetny. Tyle

Gość baskabas
ja ci polece dobry podklad, z tym, ze kosztuje 30 zl a nie 20. to max factor pan stik. naprawde fajny podklad w sztyfcie, dobry na zime, bo mocno kryje i jest dosc ciezki, wiec latem sie nie sprawdza zbyt dobrze. no i wada kolejna - ma tylko 3 odcienie, ale mysle, ze jakis ucelujesz. ja kupuje taki podklad od 3 lat i poki co sie nie zawiodlam.

Gość ja ci doradze...
baskabas 30 zł za max factor??????o ludzie kupujecie na necie kosmetyki a to przewaznie zwykłe podroby :-o

Gość baskabas
nie, pan stik po prostu tyle kosztuje. zajrzyj sobie do super-pharmy, rossmanna albo natury, gdziekolwiek zreszta maja szafe max factor i sama zobacz. (nie kupuje kosmetykow w necie, a juz tym bardziej podkladow:O )

Gość En!
Dziewczyny posłuchałam was i kupiłam Lirene City Matt - jestem ZACHWYCONA ! Nie przesadzę jak powiem, że to najlepszy podkład jaki do tej pory miałam :) bierzcie i kupujcie go wszyscy ! ah oh ah !

Gość grzelakowa wraz z mężem
a a ci polece za 11 zl, po dlugich poszukiwaniach okazal sie idealny a probowalam juz mase w tym drogich- vipera satin look kryjący, ja akurat uzywam koloru cappuccino. wiele osob rowniez go sobie chwali, naprawde polecam

używałam tego podkładu pare lat temu i wtedy wydawał mi sie ok ale ostatnio kupiłam i wyrzuciłam do kosza, nie wiem co oni z nim zrobili

Gość Kobietkaa;)
lirene city matt kupilam go dzis ;) dzieki wielkie za porade jest naprawde swietny ,matuje wszystkie niedoskonalosci, ma swietna konsystencje naprawde polecam:) ja zaplacilam 21,80;)

Gość Przez lata używałam
Max Factora, Maybelline, Lumene, nie będąc do końca przekonana, że to właśnie "to". Tak samo z pudrami i co? Kupiłam raz w rossmannie podkład Eveline "art scenic", ponieważ nie było mojego odcienia Max Factora, a pilnie potrzebowałam podkładu...REWELACJA! Max Factor i inne, które do tej pory używałam, mogą się schować! Ten podkład ok. 20zł kosztuje, ale dałabym z czystym sumieniem za niego i dwa i trzy razy tyle, bo jest tego wart! W końcu świetnie dobrany kolor, w końcu fajna konsystencja, dzięki której szybciutko podkład rozprowadza się na twarzy. Nic się nie warzy!!!!!!!!!!! Po kilku godzinach nie wyglądam jak "idź stąd i nie wracaj"! To samo z pudrem w kamieniu. Naprawdę sięgałam do wyższej półki, w nadziei, że za wyższą cenę, zdobędę nieskazitelną twarz...wyszła z tego dupa!;). Przypadkowo znowu natrafiłam na miodowy puder z Vipery i...nie potrafię zamienić go na żaden inny! Cena- "aż" 16zł. POLECAM!!!