Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgewargesrg

NUTKA!!

Polecane posty

Gość dfgewargesrg

Witam:) Chciałam was prosic o odszukanie jednej nutki z filmu "Kevin sam w domu". W czasie tej piosenki on właśnie szykuje pułapki na bandziorów :) Jako Kevin wystepuje Macaulay Culkin ... Jak się nazywa ta pioseneczka? Nigdzie jej znaleźć nie mogę :( Najlepiej link do niej .. I nazwę .. Musze ściągnąć... Pomocy!

Gość dfgewargesrg
hops do gory :)

Tu masz pelna liste sciezki dzwiekowej , takze gdzies tu pewnie jest :) 1. Main Titles/"Somewhere in my Memory" - 4:53 2. Holiday Flight - 0:59 3. The House - 2:27 4. Star of Bethlehem - 2:51 5. Man of the House - 4:33 6. White Christmas - piosenka - 2:40 (The Drifinters) 7. Scammed by a Kindergartener - 3:55 8. Please Come Home for Christmas - 2:41 (Southside Johnny Lyon) 9. Follow that Kid! - 2:03 10. Making the Plane - 052 11. O Holy Night - 2:48 12. Carol of the Bells - 1:25 13. Star of Bethlehem (reprise) - 2:59 14. Setting the Trap - 2:16 15. Somewhere in my Memory - 1:04 16. The Attack on the House - 6:53 17. Mom Returns/Finale - 4:19 18. Have Yourself a Merry Little Christmas - 3:05 (Mel Trom) 19. We Wish You a Merry Christmas/End Titles - 4:15

Gość dfgewargesrg
eh.. znalazłam to wcześniej .. Ale nie wiem która to z nich .. A na Youtube nie ma niektórych.. ;/