Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birmianka....

Był ktoś w Myanmarze (Birma) ??

Polecane posty

Gość Birmianka....

Niebawem jade do Myanmaru (czyli Birmy) boje sie... armia na ulicach, junta rządzi krajem, wszystko zakazane... był tam ktoś???

Gość Ja byłam...
Byłam, nie polecam podróży tam... o internecie mozesz pomarzyć, a jak juz gdzies, jakims cudem znajdziesz to wszystkie strony typu wikipedia, yahoo, facebook i wszystkie inne zagraniczne sa zablokowane, a te krajowe sa cenzurowane, telewizja cenzurowana, jak jest jakis drazliwy temat to bach! wlaczaja reklamy, kamery nie mozna uzywac poza domami i hotelami, aparatu tez prawie nigdzie, na lotnisku po przylocie szczegolowe przeszukanie, na ulicach pelno straznikow, policji, zolnierzy itp.

Gość Ja byłam...
I w każdej chwili może przyjść po ciebie milicja albo depesza że zgoda na twój pobyt w tym kraju została cofnięta i w trybie natychmiastowym trzeba wyjechać.

Gość Ja byłam...
Jak tam byłam to zgwałcił mnie pluton milicjantów, przyjechali pod mój hotel na słoniach i przyszli po mnie a potem pakowali we mnie swoje wielkie penisy. Muszę powiedzieć, że Birmańska milicja ma naprawdę wielkie penisy. :)

Gość gość
Hmm... przecież Birmę można normalnie zrobić z biurem podróży - https://logostour.pl/kraje/birma Normalne, że nie zaliczycie kierunków, które są niebezpieczne. A ten kraj jest piękny, zapewnia ogrom atrakcji i możliwości. Zdecydowanie warto się tam wybrać - to zabytki z zupełnie innej półki.