Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234luba

JEST MI CUDNIE:):)ja to mam dobrze!!!

Polecane posty

chodziło mi raczej o ten wpis ,że na 500 tys czekasz i dla Ciebie 3,5 to żadne kasa ;) ok ja tez mam kasę ,ale nie pogardziłabym tymi 3,5 tys

a czy ja napisałam ze mam dużo kasy!!!!! ??? a bo zamiast zakładać poważne tematy to bzdury wypisujecie!!! Jakby nie było innych problemów. To oki skoro to dla Ciebie takie ważne ciesz się :) Ja Ci nie zazdroszcze jak tu niektórzy nie martw się tylko temat jakiś dziwny...

a czy kafe jest tylko od pisania powaznych tematów ;) poza tym jakbys nie zauważyła to nie ja jestem autorka :) dziewczyna sie chciala pochwalić szczesciem ,a wszyscy po niej jada i mówią ,, no i co z tego po co mi z taką kwota wylatujesz"

Boże mogę sobie pisać co mi się podoba!!! nie wiem czy jesteś autorką czy nie bo wiem że ludzie tu mają różne nicki jakbyś nie zauważyła ty pewnie sama masz nie jeden nick więc nie będe zachodziła w głowę kto to pisze :-O Wracam do pracy :D a wy do nauki dzieci :P papa

Gość tteez Mi cos hehe
Tez mi szczescie :D Ja mam swoja firme,zarabiam 15-25tys zł/miesiac,mam pod soba pracownika dziewczyne ktore nie dosc ze jest swietna pracownica to mam z nia romans :) dodatkowo co drugi dzien moge sobie pozwolic na sex z idealnymi Paniami z agencji ,mam kochajaca rodzine, duzo zdrowia i duzo wolnego czasu na rozwalanie pieniedzy.Czuje sie rewelacyjnie ! a mam dopiero 25lat :)

tteez Mi cos hehe- :-O to ma być to twoje szczęście? wiesz może teraz tak uważasz... ale możesz się kiedyś w życiu pośliznąć wiec bądź ostrożny... Masz kochającą rodzinę czyli mam rozumieć że masz żonę? Współczuje tej kobiecie... :-O

Gość zzzeeeero
zazdroszcze szczęśliwcom mnie całe życie prześladuje pech i same złe rzeczy sie dzieją... i nie przesadzam skoro już nawet inni mi to mówią, że urodziłam sie pod czarną gwiazdą ... chce mi sie płakac :( nie chce mi sie żyć

Gość do też mi coś
jak dostaniesz hiva to szczęście sie skonczy :D 🖐️ czeee kurwa frajerze!