Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

rostałam sie z facetem...pierwsze dni po rostaniu

Polecane posty

Byliśmy ze sobą rok,mieszkaliśmy 5 miesięcy.Rostaliśmy bo on nie może znaleźć pracy,ma problemy zdrowotne i tez przez to nie ma pracy....napisałam mu dziś ze to koniec.Wcześniej już kilka razy powiedziałam mu to w twarz,ale potem miękłam.Teraz nie odpuszczę...nie odpisuje na sms, napisał mi właśnie że znowu ma straszne bóle,ostatnio się nasiliły..jest sam w domu zawsze mu pomagałam bo on wtedy nawet się nie ruszy.Teraz zerwałam i nie mogę jechać nie chce znowu odpuścić...z jednej strony myślę sobie że zasłużył bo nie dba o zdrowie,a z drugiej...jest mi go szkoda że tak cierpi.....

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaa..
wiesz co nie ma co sie litować bo potem nad toba nikt nie będzie jak nie bedziesz miała co dzieciom dac na obiad :O ja ze swoim zerwałam po 4 latach około 3 tyg temu i głownym powodem tego było to ze ten facet nie ma wykształcenia a przez ostatni rok około 10 razy zmieniał pracę (z kazdej go wyrzucali najczesciej przez bojki i nie wyparzoną mordę :O

wiesz z jednej strony wiem że nie moge wrócić bo i tak sie nie zmieni..ale i tak nie wyobrażam sobie zycia bez niego bo były i dobre chwile..tylko od jakiegoś czasu brak..wszystko byłoby w porzadku gdyby miał normalna prace,bo kiedy miał to wszystko było dobrze miedzy nami

Gość ale jakto mieszkaliscie razem
a teraz juz nie mieszkacie? co z mieszkaniem ? kto płacił rachunki ?

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaa..
no mój były nie umiał żadnej pracy utrzymać .. ostatnia miał bardzo fajną , prawie na miejscu , wysokie zarobki ale oczywiscie go wykopali :O hmm nawet nie wiem za co bo juz w tedy nie bylismy ze soba ...

Gość tak trzymaj dziewczyno!!!
a po co Ci jakiś nieudacznik!!

ja płaciłam prawie zawsze...ja juz tam nie mieszkam 2 tygodnie on mieszka do konca roku bo uprosił właściciela.Miał ciezki wypadek samochodowy,pare lat temu,silne pole ma od pol roku pare razy na miesiac teraz juz codziennie

Gość grgegh4h
powiedział Ci na początku o chorobie? po co sie z nim spotykałas ? z żalu ?

Gość my name is yogyakarta
no tak to jest jest fajnie jak jest dobrze jak sie cos sypie to wtedy najlatwiej umyc rece od wszystkiego i latwym sposobem pozbyc sie problemu, ciekawe jak to bedzie jak znajdziesz faceta i wszystko bedzie cacy do czasu kiedy to ty zachorujesz a facet powie ze cie opuszcza bo nie chce sobie brudzic toba recy