Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millkaaa

Dlaczego nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość millkaaa

Mam 19 lat, nie jestem brzydka ani niezadbana,ani gruba, mam poczucie humoru, nie jestem wredną suką, dlaczego więc nie mam faceta, a moja najlepsza przyjaciółka mnie zlewa? Nikogo nie krzywdzę, nie poniżam :( why?!

Gość Tak bardzo sie tym martwisz
że nie widzisz zadnych pozytywnych aspektów. Mozliwe, ze sama sie napedzasz. Zrób cos dla siebie lub dla innych, poświec sie czemuś, nie trac czasu na siedzenie i myslenie o tym jak to jest źle... Myslac pozytywnie dajesz szanse samej sobie.

Gość kikirikmsmd
ja tez jestem sama, ale mam 30 lat, pomysl jak ja sie musze czuc

Gość millkaaa
Może, niczego nie wykluczam. Wiem, że sama się nakręcam, ale trudno o inną reakcję, jeśli widzi się, że wszyscy wokół są mega szczęśliwi,a ja ciągle sama jak palec, nie wiem, co ze mną jest nie tak. 😭

Gość zimna zośka 20
taka karma, nie każdy ma swoją połówkę, niektórzy są i pozostaną sami

Gość Rum-cajs
mam nadzieję , że jesteś mądrą kobietą i czekasz i dasz szansę mądremu facetowi , popatrz , rozejrzyj się w okolicy , zapewne są tacy, którzy mają różne zainteresowania i wieczorami naprawiają motory albo lutują jakieś płytki elektroniczne z lutownicą w ręku albo naprawiają w garażach połamane łopaty i myślą o tym aby poznać kobietę podobną do Ciebie a to że on jest łysy albo włosy ma tłuste do ramion nie jest ważne, wypucujesz jego dokładnie przy okazji i będzie git :)

Gość millkaaa
Ale ja nie chcę być sama! Jeśli się nie znajdzie nikt do 30 roku życia to pojadę na misję do Afganistanu jako mięso armatnie ;/

Gość Rum-cajs
aby tam wyjechać w nagrodę to należy sobie zasłużyć, nie dla każdego Azora jest kiełbasa :)

Gość ciekawska hela
rum-cajs, ale jak takich poznać skoro wieczory spędzają majsterkując?

Gość millkaaa
Wiem, postaram się nie zaprzepaścić szansy jeśli już taka będzie miała miejsce, chociaż boję się, czy już tego nie zrobiłam, sama odtrąciłam kilka razy, komuś komu na mnie zależało i teraz boję się, że samotność to będzie adekwatna kara do moich poczynań.. ech życie

Gość millkaaa
coś tam nieskładnie napisałam, ale wiadomo, o co kaman ;)

Gość naoaoasoakdjjsdjkk
przesadzasz kobieto. mloda jestes i jeszcze w twoim zyciu wiele sie moze wydarzyc

Gość Rum-cajs
Hej dziewczyny , chyba wiecie jak to jest, gdy facet ma swoje zainteresowania i hobby to raczej tym zainteresowaniom czas wolny poświęca i jest mało prawdopodobne aby gdzieś polazł na manowce albo schlać się bez sensu , nie będzie szukał przygód chcecie wiedzieć jak do takiego 'przypadka' zagadać ? sprawa jest bardzo prosta , gdy widzisz takiego 'zajętego swoim zainteresowaniem' to przechodząc zupełnie przypadkiem obok garażu miej w swojej torebce termos z gorącą herbatą a potem rozmowa , będziesz zadowolona :)

Gość millkaaa
U mnie w okolicy jeszcze nie spotkałam takiego "typa", chociaż może nieuważnie patrzyłam ;)

Gość Grzegorz Kleszcz
do 30ki nie jest dla Ciebie za późno wierz mi :)

Gość millkaaa
Monique888 Być może, ale poza nauką, pracą, gdzie mogę go znaleźć, jakoś przygodne imprezowe znajomości mnie nie interesują, nie sugeruję, że o takie Ci chodzi, ale sama nie wiem, co mogę zmienić

Gość Rum-cajs
są i istnieją faceci, którzy chcą mieć fajną żonkę i chcą mieć własną rodzinę ale żaden facet nie ma na czole napisane, że 'szukam żony' a gdyby nawet taki napis na czole napisał to byłby przez kobiety wyśmiany , więc nie szukaj przystojniaków , którym dziewczyny na każdej błyskotece lodzika robią w kiblu, taki barani łeb nigdy nie będzie szanował kobiety , zrób sobie listę facetów , tak zwanych przeciętniaków ale pracowitych i ambitnych i nie czekaj na rycerza na białym koniu :)

Gość millkaaa
Nie szukam rycerza, a już na pewno dyskotekowego lansera-cwaniaczka, tylko faceta, najnormalniejszego w świecie, ale co mam poradzić na to, że mnie pech prześladuje :)

ale w miejscach przeznaczonych do rozrywki np klubach tez mozna poznac kogoś na stełe. tam różni faceci chodza ,przecież od razu nie musisz isc z nim do łózka .. na studiach czy w pracy może poprostu utrzymujesz za malo kontaktów z ludźmi?

Gość Ortagrafia na bakier
Pai bum bum slownik przestudiowany?? Wiesz juz kiedy uzywac Tę a kiedy Tą??