Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttttnakafe

skóra tłusta mieszana- jakie dermokosmetyki polecacie?

Polecane posty

Gość aabuenaa
wypróbuj sobie jeszcze koniecznie krem do twarzy z kwasem hialuronowym od Inoaru ( można go od niedawna kupić w aptekach sieci Medicover ). Generalnie nawilża i jednocześnie matuje skórę. zawiera czysty kwas hialuronowy, naturalne olejki i ekstrakty roślinne. Nie ma takiej typowej tłustej konsystencji i mega szybko się wchłania.

Gość gość
Tu maja dobre dermokosmetyki www.aptekamirowska.pl. Ja jednak najbardziej lubię naturalne od Vianka czy Biolaven. Tam tez je znajdziesz, a co więcej – w bardziej przyjaznych cenach niż w drogerii! :)

Gość martyn_a
Sporo dermokosmetyków do cery mieszanej i tłustej jest w internetowej aptece Melissa, ja co prawda mam suchą, ale zawsze tam kupuję bo są o wiele tańsze niż w drogeriach czy takich zwykłych aptekach :)

Gość agdyś
Najlepiej u mnie się sprawdzają Vichy, ale ostatnio też zamówiłam sobie w aptece DOZ krem Seboline i sprawdza się świetnie. Radzi sobie ze zmatowieniem i nie zapycha porów. Idealnie do trądzikowej, tłustej cery.

Gość lena

Bardzo dobrej jakości kosmetyki znajdziecie w firmie Asepta. Ja uwielbiam ich marki, szczególnie COUP D’ECLAT. Marka ma bardzo dobre składy i ich kosmetyki są skuteczne, mi w kazdym razie bardzo dobrze służą, moja buzia się z nimi polubiła, jestem bardzo zadowolona, że na nie trafiłam.